Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan reagálnátok? Csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok? Csak engem zavar?

Figyelt kérdés
Elkezdődött újra az év, ismét iskola, szóval van, hogy barátnőm is elmegy tanulni 1-2-3 órákra délutánonkénk. Ezzel semmi bajom, támogatom megértem, nekem is kell tanulni. Inkább azzal van bajom, hogy van, hogy gondol egyet, és eltűnik arra az 1-2-3 órára szó nélkül. Miért nem lehet leírni előtte? Tudja, hogy megértem, mégse így teszi, és nagyon zavaró.

2022. jan. 7. 08:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%
Vagy indokolatlanul vagy féltékeny, és akkor ennek olvass utána, vagy érzed, és igazad van, hogy megcsal.
2022. jan. 7. 16:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne szerintem semmi, néhány óra nem sok idő és nem feltétlenül van eszébe, hogy mindenkitől elköszönjön vagy bejelentse, hogy tanulni fog. Pláne nem, ha hirtelen jön vagy sok van.
2022. jan. 7. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!