Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti hogyan reagalnátok erre?...

Ti hogyan reagalnátok erre? Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés

17 éves lány. Nagyon jó gyerek volt. Kitűnően tanult, házimunkázott itthon, sok barátja volt. Régebben gyakran eljárt a barátnőivel fagyizni, strandra, sok barátja volt.

Másfél éve minden megváltozott. Most is kitűnően tanul, de nincsenek barátai, egész nap alszik, nem érdekli a külseje, nem eszik(táplálkozási zavar és szorongás miatt kezeli pszichiáter). De így sem akar enni. Mondtam neki, hogy menjen szórakozni. El is ment, de alkoholmérgezés miatt kórházba került. Valami nagyon nincs rendben. Mit tegyek?

2017. aug. 1. 11:14
 1/1 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Legyél vele türelmes. Vannak gyerekek, akik kamaszkorban megvadulnak, vannak, akik befordulnak. Nekem mindkettőhöz volt szerencsém, nem tudom melyik a jobb. Ha jár szakemberhez, akkor bízd rá a szakmai részét. Beszéljétek meg közösen, hogy mi az a minimum, amit minden nap meg kell ennie (ő is vállalhatónak tartja), azt következetesen próbáld betartatni, egyébként hagyd békén. El fog múlni, ha most kilátástalannak is látszik.
2017. aug. 1. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!