Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak olyan lányok akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik fiatalon akarnak szülők lenni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 16 vagyok, viszont szeretnék minél hamarabb apuka lenni. Én személy szerint azt tervezem, hogy érettségi után kimegyek külföldre dolgozni 1-2 évet, hogy összeszedjek egy nagyobb pénzösszeget, és miután hazajöttem, ismerkednék, közben pedig lehet elkezdenék egy egyetemet is.

Viszont!

Vannak egyáltalán olyan lányok, akiknek fiatalon fontosabb a családalapítás, mint a tanulás?

2022. jan. 1. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Persze. Minden normális lánynak, ha adottak a feltételek. De külföldön sem keresel annyit, hogy két ~v alatt minden oké legyen.
2022. jan. 1. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Pl. Én
2022. jan. 1. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Ha itthon nem boldogulsz anyagilag, kint sem fogsz tudni.

Mosogatni menne ki a f___om...

Ja és úgy tervezd a nőt, hogy max. 5-10 évig lesztek együtt (valamelyikőtök úgyis dobbantani fog).

De nem írok le minden, be nem tervezett buktatót, majd megtapasztalod a saját bőrödön őket - mert megfogod. Azért sok sikert, szép tervek.

2022. jan. 1. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:
#3-as Az anyagiakat megoldom, viszont nem ez volt a kérdés. A kérdés az volt hogy "Vannak olyan lányok akik fiatalon akarnak szülők lenni?"
2022. jan. 1. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy vannak.
2022. jan. 1. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
hát külföldön sem fogsz keresni sokat, ha nincs perfect nyelvtudásod + szakmád... :)
2022. jan. 2. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
32%

és igen, sok ilyen csaj van.

főleg akik szeretnek gyerekeket

2022. jan. 2. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!