A hölgyek ha megszülik az összes tervezet gyereküket huszonévesen és harminc ix évesen,akkor 40 éves koruktol,miért nem akarnak babázni meg szülni?
Én akarok :)
Aki nem, annál már gondolom megvan a kívánt létszám vagy nincs olyan helyzetben különböző okokból. Egyébként nem igazán értem a kérdést...
Minek szüljön még, ha nem akar többet?
A nők nem tenyészkancák.
Egyébként a kérdésedben ott a válasz, megszülték az összes tervezett gyereket 20-on vagy 30 évesen.
Hozzá teszem sokan teljesen tudatosan alakítják úgy, hogy 35-40 éves korra már teljesen befejezzék a családtervezést.
1. Mert az ember nem feltétlenül azért szül, mert babázni szeretne.
2. Azért 40 évesen az ember már nem annyira aktív, nem bírja olyan jól az éjszakázásokat, meg a négykézláb mászkálásokat.
3. Sem a terhesség, sem a szülés nem élvezet, nem azért csinálja az ember, mert örömét leli a szituációban.
4. Nem mindenki akar élete végéig otthon maradni és megragadni a főzés-mosás-pelenkázás triumvirátusnál, sokunknak rendes munkánk van, amit szeretünk.
5. Végesek lehetnek a financiális lehetőségek.
6. Valakinek más álma is van, nem csak a gyereknevelés, én pl imádok utazgatni, vannak hobbijaim - nem mondok le ezekről örökre azért, hogy Kövér László, Orbán Viktor, vagy akárki este arra tudja verni, hogy én már az n+1. babámat szülöm.
7. Nagyon nem teljesedek ki abban, hogy hétfőtől vasárnapig minden napom ugyanúgy néz ki és ugyanazokat a dolgokat csinálom, nagyon várom már, hogy dolgozhassak újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!