Nem tervezet terhesség??
Figyelt kérdés
Sziasztok, februarban késett a menzeszem 2 hetet, majd marciusban nem jott meg, majd aprilis elejen elkezdtem rosszul lenni, hanyinger rosszullét. Ma pedig csinaltam terhességi tesztet és pozitív lett...
Nem értem hogy hogyan a párommal mindig vigyázunk.
Pajzsmirigy problémam is van..
Szerintetek, valóban az vagyok?
2021. ápr. 8. 15:05
1/23 anonim válasza:
Mit jelent a "párommal mindig vigyázunk"?
2/23 anonim válasza:
"Mindig vigyázunk". Ez még véletlenül sem annak hangzik, hogy mindig megfelelően védekeztek...
Szóval mit is jelent a "vigyázás"?
3/23 anonim válasza:
Ha pozitív a teszt és már tüneteid is vannak akkor nagyon valószínű hogy terhes vagy de menj el orvoshoz és ki fog derülni mi a helyzet veled.Hcg vérvétel minden kétséget kizáróan kimutatja a terhességet mert lehet az ultrahang még korai volna
4/23 anonim válasza:
Doki esetleg? Mert most a távollátó varázsgömböm épp szervizben van.
5/23 anonim válasza:
Teljesen irreleváns hogy mit jelent hogy mindig vigyáznak, nyilván egyébként sem az óvszer-fogamzásgátló kombót, csak a kérdező cseszegetésére jó. A lényeg ugyanaz: a teszt pozitív, a terhesség gyakorlatilag biztos. Kérdező, menj el mielőbb nőgyógyászhoz, ő fog tájékoztatni a továbbiakról.
6/23 A kérdező kommentje:
Megyek orvoshoz de csak kedden rendel
2021. ápr. 8. 15:15
7/23 anonim válasza:
És mikor kellett volna megjonnie? Február óta nem jött meg? Ez így elég nagy intervallum. Ha pozitív a teszt igen terhes vagy. Viszont mielőbb doki. Ha már a 2.mensi fog kinaradni lassan, akkor ideje elmenni. Főleg ha nem kívánt...
8/23 A kérdező kommentje:
Februarban 2 hetet késett, de volt. Majd marciusban egyáltalán. És mostanra már hanyingerem is van, a melleim érzékenyek.
2021. ápr. 8. 15:19
9/23 A kérdező kommentje:
Azt hozzá tenném hogy volt már hogy késett többször is.
Erős két csík jött ki a teszten
2021. ápr. 8. 15:20
10/23 anonim válasza:
Ha pozitív a teszt, akkor terhes vagy. De mégis mit jelent a "vigyázás"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!