Csütörtökön kezdődött volna a nemvárt, pénteken pozitívat teszteltem.1. baba, tervezett, első hónapban sikerült. Nem túl erős és vérzés nélküli alhasi szurkálások normàlisak?
holnap megyek orvoshoz, tudom korai, de vegyszerekkel dolgozom,így muszáj,hogy igazolást adjon a doki a munkatilalomról. így hogy ilyen hamar megyek (4hetes és 5napos vagyok) még nem sok mindent fog mutatni holnap a vizsgálat igaz?
függ a készülékek modernségétől?
egyébként kicsit stresszelek, pm alulmüködésem is van,bár így hogy elsôre összejött a baba,gondolom rendben vannak az értèkeim.
5+3 korul tud eloszor mutatni a keszulek barmit is (akkor is csak ha nem regi), most semmit nem fog meg latni, max felritkulast, tehat foloslegesen mesz. En inkabb betegszabit vennek ki egy hetig a helyedben, es utana orvos.
A hasszurkalasra erdemes magnrziumot bevenni emelt dozisban. Nekem anno elmulasztotta a gorcsolest.
köszi,az a baj,hogy sima táppènz alatt gondolkodás nèlkül kirúgnak (épp leèpítés van a cégnél,bár jó poziban vagyok,de nem kockáztatok), viszont amit a nőgyógyász kiállít (otthon nem tudom mi a hivatalos neve,idekint Arbeitsverbot) azzal nem küldhetnek el.
a magnéziumot elkezdem,köszi
A nőgyógyász addig nem fog neked adni papirt arról hogy terhes vagy,amíg nem lát semmit.Tehát hiába fogsz hozza menni holnap,vissza fog rendelni hogy később beigazolódjon a terhességed.
Szóval vagy megkockáztatod a tp-t,vagy ha félsz hogy kirúgnak,akkor dolgozol tovább(de ugye vegyszerrel dolgozol ahogy írtad,az pedig nem jó terhesen).
Elég patt helyzetben vagy😕
ezt sajnos nem tudtam, dolgozni természetesen nem megyek be,nem veszèlyeztetném semmiképp.. akkor muszàj leszek kockáztatni a sima táppénzt. köszönöm a válaszokat!
viszont az ismerősöm szintén itt No-ban 5hetes volt és megkapta a tiltást,picit még reménykedem..
4# vagyok
Tényleg nem tudom hogy működik más országban,de itt Mo.-on biztos nem kapnál igazolást a terhességről,amíg nem biztos.
Ahogy írtad volt aki kapott 5hetes terhesen,akkor reménykedhetsz benne hogy neked is ilyen szerencséd lesz.
Kívánom a legjobbakat🤗
Majd írd meg kérlek,mit sikerült intézned.
Szia! Megkérdezhetem mit jelent , hogy vegyszerekkel dolgozol? Babát tervezünk , és érdekelne pontosan milyen szerek azok,amivel nem dolgozhatom
Köszönöm ha válaszolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!