Akinek a terhessége során előfordult vérzés, de a baba jól van, illetve akinek már meg is született, azoknak a történeteit nagyon szívesen olvasnám.
13+5 napos terhes vagyok, de sajnos már 4x kellett kórházba mennem vérzés miatt. 11 hetesen volt az első, amikor találtak egy haematómát, 5 napot bent kellett maradnom . Azóta az már eltűnt, viszont néha még így is vérzek. Annyira brutál erős vérzésem szerencsére még nem volt, görcsök sem kísérik. A dokik mindig mindent rendben találnak és nem tudják megmondani miért vérzek. Veszélyeztetett terhes vagyok, itthon fekszek, csak pisilni kelek fel. Rutascorbin 3x2, progesterone exeltist 2x1 és magneb6 3x2-t szedek.
Én 13. héten véreztem nagyon erősen. Nem tudták megmondani az okat biztosra, de a babák megmaradtak (hármasikrek) és kihúztuk a 34. hétig, egészségesen születtek. Fel a fejjel, optimistának kell lenni. Engem felkészítettek, hogy az egyik baba elmehet, mert az ő mehlepenye gyanúsan feküdt (talán ez okozhatta a vérzést), de nem foglalkozott az orvosok véleményével, ő született a legnagyobb súllyal, legjobb általános állapotban.
2018. szept. 1. 12:23
2/10 anonim válasza:
Volt nálam haematoma(7-8 hetesen), és lepénylevállás (20 hetesen)is.
Mire vagy kiváncsi?
2 teljes vérzésmentes nap kell a haematómánál, hogy felkelhess.Rendszerint ez addig van míg a lepény ki nem alakul. Nekem nagyobb volt mint maga a baba, és közvetlenül a baba alatt volt. Azt mondta a dokim, hogy csak Istenhez tudok imádkozni, mert szerinte reménytelen, hogy megmaradjon. Na gondoltam jónak mondtad kisöreg:DD A doki nem tudta, hogy hivő vagyok, csak később derült ki..
14 hetesen meg szerintem a lepény tapadásoddal van probléma, és nem haematóma..
Ma már kis-nagy liba, 15 éves..
2018. szept. 1. 12:28
3/10 anonim válasza:
5 hónapos terhesen véreztem.1 hetet voltam bent és mindent rendben találták azóta se derült ki mi történhetett.Egészségesen született tavaly októberben.
2018. szept. 1. 12:45
4/10 anonim válasza:
Én kb a 10.hétig vérezgettem, a lepény jó helyen volt, nem tudták megmondani miért volt, de mindig a frász kerülgetett. Az utolsó hetekig attól rettegtem, hogy valami baj lessz, csak a végére nyugodtam meg. Egészségesen, időre született a fiam, most 20 hónapos huncutság. :)
2018. szept. 1. 13:00
5/10 anonim válasza:
15-25. hét között többször véreztem, folyamatosan barnàztam. Baba jól volt. Nem voltam vele kórházban, feküdnöm se kellett. Egyszer méhszájvizsgálat után is véreztem , az orvos visszahívott a rendelőbe megnézni, de csak a méhszáj vérzett, nem belülről jött. Valószínűleg a méhszájseb okozta. Idegeskedésen túl nem lett baj a babával, most 11 hónapos.
2018. szept. 1. 13:54
6/10 anonim válasza:
En az 5-6-7. Heten (verzes, folyamatos barnazas) es a 9-10. Heten ugyan igy. Plusz gorcsoltem.Utrogestant kaptam es 1500 mg magnézium minden nap. Nem volt hematoma, semmit nem találtak hogy mi okozhatta..de végül minden szerencsésen alakult!
2018. szept. 1. 18:04
7/10 anonim válasza:
4-8 hét között véreztem alkalmanként, köztük barnáztam kb folyamatosan.
Nem találták az okát, progeszteront (utrogestan) kaptam és így lassan elmúlt.
Azóta semmi problémám nincs és ezt eltekintve nagyon könnyű a terhességem.
35hkm
2018. szept. 1. 23:28
8/10 anonim válasza:
16.hétig véreztem,méhszájpolip miatt. Utána semmi problémám nem volt,37.héten született a babám.
2018. szept. 2. 09:27
9/10 anonim válasza:
Szia en is hasonlo cipoben jarok mint te, ket napja vereztem egy kicsit holnap megyek dokihoz , terhessegem elejen is vereztem kicsit akkor mindent rendben talaltak nem tudtak az okat mitol volt most 16 hetes terhes vagyok es megint rettenetesen aggodom,hogy mitol lehetett remelem ezuttal kideritik ,jah es sokat dolgozom ( 12 ora neha emelgetnem is kell sajnos a munkam resze ) lehet ez is a verzes okozoja.
2018. szept. 3. 00:56
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt!
Utolsó: nem dolgozhatnál 12 órába és nem is nagyon emelgethetnél. Főleg ha vérzés is van.. nem ér annyit most a pénz, hogy rámenjen a babád, ha az orvos nem ír ki magától, szólj neki, hogy szeretnél táppénzre menni. Vagy beszélj a főnököddel, hogy adjon ülőmunkát. Ha nem tud nem dolgoztathat. Az orvos is el tudja neked mondani hogy működnek ezek a dolgok. A baba a legfontosabb, vigyázz rá, jelzett a tested, hogy sok lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!