Vérzés 7 hetesen, nem tudjak mitől van, volt ilyen valakinek? Megmaradt a baba?
Délután elöntött a vér (rendesen mint egy erős menstruacio). Berohantam a kórházba. A baba jól van, van szív hang, korának megfelelő méretű. A tuneteim is meg vannak.
A vérzés okát nem tudjak. Kérdeztem, h hematoma e? Azt mondtak az is lehet vagy nem tapadt meg rendesen. Vagy megmarad vagy nem. :(
Hematoma egy hét alatt is kialakulhat? Egy hete voltam uh-n, ott hematomat akkor nem láttak vagy nem vették észre? Az lehetséges? Mitől mástól verezhetek? Nektek volt ilyen? Megmaradt a pici?
11 hetesen ömlött belőlem a vér. Az orvosnak vödröt kellett alám kérnie...
Vérzésforrást, hematómát nem találtak. 1 héttel később még jobban elöntött. Akkor a placentát látták, hogy a méhszájon tapadt meg.
A baba megmaradt. Szigorú fekvés és kórház mellett. Ma fog megszületni.
Megszűnt a vérzés. Haza engedtek.
Senki nem tudja mi volt, baba jól van.
8 hétig véreztem,barnáztam.
Uhon mindent rendben találtak,aztán mikor már 3.jára vitt be a mentő azt mondta az orvos hogy addig nem megy haza míg nem jön rá miért vérzek.
30 percig uhozott,meg ilyen kis világítós csövet tett a hüvelyembe hogy rendesen megnézzen.
És 8 hét után nagy nehezen de észre vett egy hematoma sávot a méhszáj mögött!
Azt mondta vagy felszivodik,kiürül vagy végig ez lesz amíg terhes leszek.
Nekem már akkora a babám hogy gondot nem.okoz neki nem tudja kimosni a bővérzés.
De nagyon sokat pihenj,és tereld el a gondolataidat is mert tudom hogy lelkileg nehezebb mint fizikailag.
Kitartást!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Most én is barnazok. Nagyon enyhe, akkor látszik ha WC papírral megtörlöm. Minden jel arra utal, hogy hematoma lesz ez,csak nem látják valamiért :-/
Jovoheten megyek uh-ra, megpróbálom “ki erőszakolni”, hogy alaposabban nézze már meg, megnyugodnék ha megtalálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!