Ti csináltok pocakfotokat, meg a baba rugásáról videót, amitt otthoni használatra vagy netre használjátok?
Csináltam 7. héttől a 39. hétig pocakfotót, minden héten egyet ,majd csináltam belőle videót is.
Természetesen itthonra, fehérneműbe vagyok így nem netre, meg videóztam is ahogy mozog/rugdos a hasamba, ezt is itthonra , ilyeneket valahogy túl intimnek tartok mutogatni.
Minden héten csináltam fotót, ugyan azon a helyen, ugyan abban a ruhában. A végén egymás mellé szerkrsztettem, látványos ahogy nőtt a pocakom. Sehol nem használtam, sohová nem posztoltam, csak saját használatra, emléknek.
Videót 1x csináltam 36 hetesen, mikor a férjem külföldön volt, neki küldtem el.
Csináltam, meg szoktam is még csinálni, meg is osztok párat fb-on, de azok nem kimondottan pocakfotók, csak pocakkal vagyok rajta. :) Ami direkt pocakfotó, azt csak magunknak emlékbe.
Videó jó sok van, de csak úgy magamnak. Max barátnőmnek átküldtem.
Az első terhességemnél minden héten ugyanazon a helyen és ruhában csináltam egy képet. De ebből egyet sem tettem fel a netre csak magunknak emléknek.
A mostani terhességnél ugyan az a helyzet, csak minden 5.héten csinálok képet.
Igen, de csak magunknak.
Persze van fent terhesképem, pl. fiam középiskolai ballagásán 39 hetesen...de az nem pocakfotó és nem rólam szólt elsősorban.
Ja meg félidőben raktam ki egy képet magamról de csak érdekesség képpen mert már akkor óriási pocakom volt.De ruhában.
Igen
Csak magamnak
Hihetetlen még mondig, pedig már 1 hónapos
Igen, de csak nekünk, emlékbe.
Van fb-n is, de az nem pocakfotó, hanem kiránduláson készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!