Ugye nem lehet baba? Ti mit gondoltok?
Sziasztok!
Először is tudom,majd a teszt mutat eredményt,hogy van-e baba vagy nincs,de hétfőn tudok boltba menni venni,de addig megőrülök.
Szóval éppen főzöm az ebédet mikor rúgást érzek a hasam van.Vannak már ikreim,tudom milyen érzés, fogamzásgátlót szedek,egy szemet sem hagytam ki.
Tesztelni már legalább fél éve nem teszteltem...A kérdés inkább az ugye valószínűbb hogy a köldök sérv miatt volt izom rángás mint hogy babám lenne? A vicces hogy teljesen olyan volt mikor először éreztem az előző terhessegbol a rúgást.Nem is folyamatosan "rángott"a hasam kb 2 perc alatt volt 3-4 szemmel látható "rángás".Volt valakinek ilyen?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Nem gondolnám hogy baba lenne,inkább hogy bélmozgás!Bár én nem tudom milyen érzés ha rúg a baba hiszen nincs gyerekem,de nekem is szokott olyan érzésem lenni mintha valaki rúgott volna egyet.
Sziasztok!
Rendben, igazából nem lenne baj ha lenne egy harmadik baba,de nyilván a fogamzásgátlót nem hiába szedem 😊A megvonasos vérzés eddig normális volt holnap kell jönnie újra.Hetfon mindenképp írok,nagyon izgulok 3 évesek az ikrek,ovikezdes stb nem tudom hogy csinálnám terhesen 🤔 Azért ijedtem meg,mert szemmel láthatóan kidudorodott a hasam ahol éreztem a rúgást.3 perc alatt volt 5-6 összesen.Akkor éreztem ilyet mikor a lányokkal kb 17hetes terhes voltam.Fantom mozgások sokáig voltak szülés után,de ez nem olyan volt.Olvadtam lehet izomrangas is, hát hétfőn kiderül,de biztos ami biztos elmegyek a nőgyógyászhoz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!