Ti csináltok pocakfotokat, meg a baba rugásáról videót, amitt otthoni használatra vagy netre használjátok?
Én se pocakfotót, se videót nem készítettem, ellenben elmentünk egy páros fotózásra a férjemmel. (amolyan kismama fotózás, csak ruhában :D)
Örülök, hogy bevállaltuk, mert más kép nem készült rólunk a terhesség alatt. Ebből van egy kirakva Facebookra, más egyebet nem osztottunk meg a várandósságról.
Nem csináltam pocakfotókat, mert olyan fura ez nekem. Kinek szól egyáltalán? Több gyereket tervezünk. Akkor ha az első gyereknek dukál a minden héten pózolós fotó, akkor a második gyereket el lehet intézni azzal, hogy havonta egy, a harmadiknál meg már mindegy? Vagy becsülettel illik végigfotózni minden terhességet minden héten, és szépen sorbarendezni gyerekenként? Oké, hogy a Petikénél van, a Katikánál meg nincs?
Vannak fotók rólam a terhességem alatt, de csak a hasam mutogatására nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!