Várandósan ennyivel másabb egy vírus fertőzés?!
Voltam dokinál, tehát nem itt kúrálom magam. :) Csak nem értem hogy egy sima vírus ennyire le tudja gyengíteni a terhes
nő szervezetétt?
Konkrétan egész nap csak felpolcolt lábakkal tudtam feküdni és szinte így is az ájulás kerülgetett. Valamennyire jobb így az orvosi ellátás után, de tényleg ekkora a különbség. Kapott el más is vírust (hányás, hasmenés, gyengeség) terhesség alatt? Ki hogy vészelte át?
Bizony a várandósság egy más állapot. A szervezeted egy rakás - túlzóan szólva - dupla feladatot lát el.
Jobban megviselhet, vírus-, bakteriálisfertőzés, de akár egy front is.
Engem a frontok gyötörnek meg nagyon és úgy tűnik nekem az allergia is rosszabb lesz idén..
Én az influenzát kaptam el terhesen. Nem tudtam beszélni egy hétig, nem volt hangom. Folyamatosan hőemelkedésem volt, hűtőfürdőznöm kellett. Kb. 3 hét volt, mire kimásztam belőle.
Egyébként meg alig voltam beteg életemben. Gyerekként is alig néhányszor,és az sem tartott tovább 1 hétnél. Ennyire rosszul én még sohasem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!