Vírus-hasmenés! Sajnos nem értem el a wc-re, lehet ettől hüvelyi fertőzés?
Bocsánat a kérdésért, elkaptam valami hasmenéses vírust, tegnap óta görcsöl a gyomrom, morog a hasam. Hát reggel aztán nem értem oda a Wc-ra, s egy kicsit befolyt (szégyen-szemre, sose volt még velem ilyen).
Utána rögtön lezuhanyoztam, de hát tuti érintkezett a hüvely bejárttal.
Most nagyon aggódok nehogy valami bakteriális fertőzést kapjak tőle. :(
Jővő héten csütörtökön kell mennem a dokihoz. Persze szólok neki.
Szerintetek tuti lesz valami bajom tőle?
17 hkm
Nem hiszem, de azert egy vizeletteszt amugy sem arthat (labor, haziorvos kiirja), mondjuk a jovo heten.
Nekem nem volt ilyen balesetem, megis 2x faztam fel terhesseg alatt...
34hkm
Ettől kétlem, de a hasmenés alhasi vérbőséget okoz, ami viszont vetélést indukálhat.
Nekem a harmadik trimeszterben egy elég durva hányós vírust sikerült összeszednem. A biztonság kedvéért bementünk a szülészetre, hogy nézzenek rá a magzatra, én közben fél óránként olyan erővel hánytam, mint egy ipari főnyomócső.
Ha már ott voltunk, rátettek CTG-re, de mondták, hogy a hányás - amennyiben nem száradok ki - nem veszélyes. Ha hasmenés lenne, az már nagyobb gáz lenne, a fent említett alhasi vérbőség miatt.
Reggel óta nem volt hasmenés, kop-kop-kop
De a gyomrom hol 1-2 óráig semmi, hol meg fél óránként görcsöl :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!