Kiscsoportos unokám több mint 2 hónapja szinte folyamatosan beteg (köhögés, hasmenés több virusos fertőzés). Sokat fogyott is mert étvágytalan, lelkileg is megviselt. Önként kivehetjük az oviból vagy csak orvos engedélyével?
Nem kell az orvos engedélye, mert 2014. szeptember 1-ig nem kötelező az óvoda 3 éves kortól, csak 5 éves kortól.
Az Önök helyében én kikérném a gyermek kezelőorvosának a véleményét mindenképpen. Sajnos a legtöbb gyerek így "vészeli át" fizikálisan legalábbis az első hónapokat a közösségben. Lelkileg is megviseli a sok betegeskedés is, meg a sok hiányzás-újra beszokás, gondolom. Persze a szülőknek kell dönteniük, de alaposan meg kell gondolni, mert semmi sem garantálja, hogy szeptembertől nem kezdődne elölről az egész...
Nálunk is ez ment a kiscsoportba végig. Nem engedtem neki. Mert sajnos nagyon valószínű, hogy szeptembertől is ugyanezt csinálná. A vége felé egészen javult a helyzet.
A délig járás jó ötlet. Engednek is meg nem is! Elég is az szerintem. De kivenni nem venném ki, mint ahogy nem is tettem egyik gyerekemnél sem. Higgye el egészségileg erősödni fog, de meg kell szokni az ottani bacilusokat.
Azért írok, mert nagyon sajnálom,amikor arról hallok, hogy kisgyerekek szenvednek.
Öcsém ikrei ugyanígy voltak. Aztán hallottam egy ismerős dokitól a 21C-Immunytiről. Megpróbálták. Napi fél szem az esti italba, por formában, vírusos időszakokban, illetve óvodakezdéskor 2-3 hétig. Mostmár 2 éve, hogy nem kellett hiányozniuk betegség miatt.
3 éves kislány anyukája vagyok, mi is használjukakislányomnál 1,5 éves kora óta, mert bölcsis. Semmi sem betegíti meg, vagy nagyon röviden és könnyen zajlik, nem kellett még betegség miatt hiányozni.
Próbáljátok ki!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!