Kb.20 napja folyamatosan menstruálok. Fertőzés vagy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 19:10
1/31 anonim válasza:
Miért nem mész el nőgyógyászhoz? El is vérezhetsz. Anyámmal is ez volt a gond, könyörögtem neki, hogy menjen el a dokihoz, de mondta, hogy jaj majd ha elmúlik. Könyörgöm, a nőgyógyászt baromira nem érdekli, hogy vérzel-e vagy sem, mert az a dolga, hogy megvizsgáljon. Szülés után is vérzik az ember, mégis megvizsgál, ez őt nem zavarja. Végül is anyámnak szüksége volt egy gyógykaparásra majd egy méhszájplasztikára. Szóval tényleg menj el minél hamarabb a dokihoz, nehogy nagy bajod legyen,mert nem egészséges, hogy három hete vérzel, még ha csak pecsételő vérzés, akkor sem!
2/31 anonim válasza:
tök ismerős...
velem igy kezdődött 2 éve
én nem 20 napig menstruáltam folyamatosan hanem hónapokig :))) (nem vicceltem)
de kaptam gyógyszert ami segitett
irány a nődoki
3/31 A kérdező kommentje:
Én 18 éves vagyok, nem szültem még.
Másodiknak:
Neked mi volt a problémád?
köszi előre is
2009. máj. 28. 19:26
5/31 anonim válasza:
hormonzavar
elküldött pajzsmirigy vizsgálatra vérvételre és női hormon vizsgálatra
felírt gyógyszert ami segített kb fél évre
most 2 hónapja megint kijött megint visszamentem és megkaptam ugyanazokat a gyógyszereket hogy majd most segíteni fog
esetleg késöbb fogamzásgátló
6/31 anonim válasza:
Szia!Én is igy voltam. 4 éve egy eü kaparás hozott helyre, aztán fog.gátló, az többé-kevésbé beállította a ciklust, most, hogy abbahagytam, mert gyereket szeretnénk előfordult velem, hogy 2-3 hétig nem múlt el, egyszer gyógyszert kaptam rá, másodszor meg cseppeket, amiből napi 20 cseppet kellett bevenni. Úgyhogy ne halogasd, nem fog fájni, de legalább megnyugszol, hogy nincs nagy baj.
7/31 A kérdező kommentje:
Hormonzavar? Az sem túl jó...
remélem, neked most már elmúlik.
Várok még pár napot és ha nem múlik el, akkor elmegyek orvoshoz.
2009. máj. 28. 19:33
8/31 anonim válasza:
előző vagyok: mármint a dokit ne halogasd :)
9/31 A kérdező kommentje:
És a kaparás az nem fáj? Az olyan mint amikor abortusznál kikaparják a babát? Mennyibe kerül kb?
2009. máj. 28. 19:34
10/31 anonim válasza:
Ja, megint én vagyok :-)) nekem is csináltak hormonvizsgálatot, tökéletes lett, úgyhogy a gyógyszerre fogták, hogy 1 éven belül hagytam abba, és előfordulhat ilyen, hogy felborítja a ciklust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!