10 napja folyamatosan menstruálok, fogamzásgátlót is szedek. Normális ez?
"A tablettaszedés első hónapjaiban vérzészavar jelentkezhet: a menstruáció lehet rendszertelen, előfordulhat vérzés két menstruáció között, amely lehet erősebb (áttöréses vérzés) vagy gyengébb (pecsételő vérzés), de lehet, hogy nem jelentkezik vérzés a szokott időben. Ezek az eltérések nem jelentik azt, hogy a készítmény nem megfelelő. Szükség esetén panaszával forduljon orvosához."
Idézet a betegtájékoztatóból. A szervezetednek meg kell szokni a hormont, ami okozhat ilyen panaszokat. Az első levélnél ez teljesen elfogadható, akkor kell mindenképp orvoshoz fordulni, ha a harmadik levél beszedése után is fenn áll a probléma.
Én hét éven keresztül véreztem átlagosan 11 napokat, foggátló nélkül, túl erősen (óránként kellett cserélni a betétet, nem maxit, kicsit nagyobbat a normálnál). A gyógyszer nekem azonnal rendbehozta, a Novynette.
Hát, sajnállak, tudom, milyen, mikor már téped a hajad, hogy legyen már vége, szóval csak ölelni tudlak, hogy kitartás. (esetleg szedj te is Rutascorpint, az segít az ereknek gyógyulni, hátha segít:D bár én is épp próbálom, de azelőtt bevált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!