Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kb.20 napja folyamatosan...

Kb.20 napja folyamatosan menstruálok. Fertőzés vagy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 19:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Az tényleg lényegtelen, hogy mennyire vérzel. Ha halogatod annál nagyobb bajod lehet belőle, és nem ijesztgetni akarlak. Az egészségügyi kaparás ingyenes, altatásban végzik, tehát nem fáj. Utána max. egy pár napot vérzel és enyhén görcsölsz, mintha menstruálnál.
2009. máj. 28. 19:51
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

megint 2. vagyok

énis proverát kaptam

most is azt szedem aztán majd elkell kezdenem vele párhuzamosan szedni a estrofem-t

belehalni nem lehet nyugi :) ha én nem haltam bele több havi menstruálásba akkor senki nem fog :D

2009. máj. 28. 20:32
 23/31 anonim ***** válasza:
26%
a kérdezőre írtam hogy idióta. normális az aki 20 napja vérzik és bas.zik elmenni orvoshoz? hanem itt kérdezgeti hogy mibaja lehet
2009. máj. 28. 20:35
 24/31 anonim ***** válasza:
18%

ja és ha ilyen primitív, és most még mondják is neki hogy menj el azonnal, elvérezhetsz, még most sem kap észhez hanem majd még vár pár napot..

hát kisanyám.. ilyen hülye vagy, ne is menj el orvoshoz

2009. máj. 28. 20:36
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
szia 16 éves vagyok most jött meg először nagyon megfáztam a 8.napomon ma már 12.napja menstruálok ismerősöm nőgyógyász ha ilyen jellegű a bajod mint nekem akkor csak várnod kell és elmúlik
2009. máj. 28. 20:44
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!!!!! :) Aranyosak vagytok!!
2009. máj. 28. 20:46
 27/31 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe hogy mostanában( ugye a nagy melegben) elég sokat mászkáltam mezitláb, suliban is folyton fázm, mert nem süt be a nap a terembe és nagyon hideg van. Lehetséges hogy felfáztam. Amúgy sosem voltam még felfázva...
2009. máj. 28. 21:15
 28/31 anonim ***** válasza:
88%

A 66%-os "idiótázó" válaszolónak üzenném: én 4 hónapig (!!!!) véreztem, és hiába mentem dokihoz, azt mondta, várjunk még, ne gyógyszerezzünk, hátha elmúlik magától. Másik doki eü-i kaparásra küldött, és tovább véreztem, de nem véreztem el. (Én írtam, hogy kaptam végül Proverát, de még így is egy hónap volt, mire elmúlt).

Ha nő vagy, szégyelld el magad, amiért egy nőtársad problémájára így reagálsz, ha férfi vagy, akkor pedig szimplán szánalmas vagy, és kész!

A kérdezőnek jobbulást, és még annyit, hogy ne várj, addig menj a dokihoz, amig vérzel, mert utána nem fogja tudni megállapítani, hogy mi bajod van/volt.

2009. máj. 29. 12:16
 29/31 Dzsenna1502 válasza:
Sziasztok nekem az a problèmàm hogy már kb 2 hónapja vèrzek de szinte ömlik... Ez úgy kezdődött hogy nem jött meg idoben csináltam egy tesztet ami pozitív volt.. Ez után egy hét múlva meg jött nem foglalkoztam vele azt hittem egyszerű mensi ... De nem! Ugyanis a harmadik naptól nagy darab alvadt vèrek potyogtak kb 10 15 percenként.. Ezután másnap irány az ügyelet mert hétvége volt úgy is készültem h hátha bent kell maradni össze készültem be csengetek es elkezdem elmondani a bajom odáig jutottam hogy vèrzek es a doki lehurrogott hogy o nem tud mit tenni menjek el hétfőn a rendelésre.. Közben egyre erosebb lett elmentem hétfőn es nem tudtam hogy időpont kell ezért kellett kérnem .. Kaptam szerdara idopontot nem akartak fogadni mert hogy ez nem akutt eset elmentem a házi orvosomhoz es azt mondta menjek vissza üljek le és verezzek össze mindent majdcsak komolyan vesznek.. Vissza mentem elmondtam hogy előtte már kétszer elkuldtek es az ügyeletes doki jött le ekkor már megvizsgált azt mondta menjek vissza köv hétfőn ha nem változik csinál egy kuritest .. Vissza mentem adott egy 10 napos kurara elegendő gyógyszert es utana elméletileg nem kellett vissza mennem nem is mentem mert végig bunkok voltak a szó szoros értelmében ... De azóta is eltelt másfél hónap es nem gyengült egyre erosebb.. Volt már így valaki es ha igen akkor mi volt az oka es mi volt a gyogy mód? Bocsi h hosszú lett de már nem tudtam magamban tartani köszi hogy elolvastatok puszi
2018. szept. 11. 18:25
 30/31 anonim válasza:

12éve ezzel szenvedek. Eddig nem találtak semmit. Mindig fog.gátlóra akarnak rábeszélni de nem kell így norcolutot kapkk ami csak sebtapasz,elmullik de 2-3hónap múlva kezdődik előröl.

Sajnos teherbe se tudok esni :/

Lassan 31éves leszek,volt 3x kaparásom is az se segített.

2024. jún. 1. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!