Vírusos fertőzés esetén meddig szokott tartani a vizes hasmenés, már nagyon unom?!
Változó, attól függ, hogy mennyi idő kell a szervezetnek, hogy legyőzze a vírust.
Van akinél 2-3 nap, van akinél tart 1 hétig is. Ha azonban 1 hétnél is tovább tart, akkor ott már kivizsgálás szükséges (székletminta).
Probiotikumot is adsz neki? Mert az nagyon hasznos ilyenkor.
Jobbulást kívánok!
Ohhh...1 hét, remélem nem tart addig, ez a 2 nap is kikészített már :(
Normaflore-t adtam neki tegnap meg ma is egyet, ez szokott segíteni, de ilyen vírusos dolog még nem volt neki, remélem segít valamicskét. Meg vettem neki HIPP Ors üdítőt, de nem hajlandó meginni :(
Köszönöm a válaszokat! Hasfogót egyenlőre nem merek neki adni, mert pénteken voltunk dokinál, és azt mondta a doki, hogy ne adjak neki se hányásra se ha lesz hasmenésre semmit, mert vírus és ki kell tisztulnia. Reménykedem benne, hogy 1-2 nap és elmúlik, ha nem, akkor beszélek a dokival, hogy lehet-e már valamit rá...
Egyébként ilyenkor lehet tápszert adni neki? Csak mert a doki mintha azt mondta volna, hogy lehet, de hogy ennyire vizes a kaki, így nem hátráltatja vajon a dolgot? 1,5 éves, szóval most elvan teán meg ropin, délután belenyammogott a főtt krumpliba is, de nem vitte túlzásba. Igazából azt sem tudom mi a jobb, ha eszik, hogy ha nem, inkább iszik, akkor vajon hamarabb helyre jön???
Nem akarom elkiabálni, de javulni látszik a helyzet :)
Reggel ivott 2 dl tápszert, délben jóízűen megette a főtt krumplit, és ma még nem volt hasmenése! Mostmár lassan csak helyre állnak a dolgok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!