Terhes lettem. A baba tervezett volt viszont most hogy mar
itt van, rettenetesen felek es ugy erzem nem leszek jo anya?
Minden felelősségteljesen gondolkodó nőnek megfordulnak ezek a gondolatok a fejében, amik neked. Mikor már a karjaidban tartod akkor is eszedbe fog jutni, hogy jól csinálod-e. Minden rendben lesz, hidd el jól fogod csinálni. Jó egészséget! ;)
2018. júl. 23. 18:04
Érzek, jelenleg is, csak épp a második gyerekkel.
2018. júl. 23. 18:04
Nagyon sok várandós kismama így érez, tele félelemmel. Új most ez a helyzet, tele van hangulatváltozásokkal, rosszullétekkel, ezért is mondják 'más'-állapotnak. Ilyenkor azt hisszük, hogy megcsúnyultunk, elformátlanodtunk és a világon semmihez sem értünk.
Ne aggódj, a tünetek, a bizonytalanság elmúlik, cserében lesz egy aranyos kisbabád, akit okosan és jól nevelsz majd, hiszen szereted!
Jó babavárást és könnyű szülést kívánok Neked!
2018. júl. 23. 18:30
Meg van a babád már?belőled lesz a gyermeked legjobb anyukája
2018. júl. 26. 17:11
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szuletett meg még a picur, 3 honapos kismama vagyok :)
Éreztem ès most a másodikkal is ezt érzem.
Mèg nagyon az elején tartok. De főleg a rosszullétek mondatják velem, hogy vissza akarom csinàlniiii!!!!
2018. aug. 6. 10:29
En 1hete tudtam meg hogy terhes vagyok , tervezett volt és nem is egyből 5honap alatt jött ossze , igy nem volt meglepetés , viszont amellett hogy nagyon boldog vagyok , rengeteg dolog kavarog a fejeben , jo anya leszek e a párom jo apa lesz e , rendben lesz a baba , ugye nem lesz beteg , mennyire fog fájni a szülés , hogy fogom bírni stb stb annyi de annyi minden .... de szerintem ez teljesen normális , szerintem aki szereti a babáját gondolkozik ezeken , es persze végül minden csodás lesz :)
2018. aug. 6. 20:44
Így van, minden csodás lesz! :)
Sok-sok boldogságot mindannyiatoknak!
2018. aug. 19. 21:04
Igazán jó anya és apa senki nem lehet. Persze sokan ezt cáfolnák a szüleikkel kapcsolatban, és jól is van ez így nagyon. A valódi nehéz pillanatokban ha elég jó vagy, az elég lesz. Nincs okod kételkedni magadban. Olyan szörnyetegeket védenek minden erejükkel a gyermekeik még bőven kirepülésük után is, hogy "de csak jót akart nekem", hogy bele se merek gondolni, mit kéne tegyek, hogy igazán elrontsak valamit... :( Nyilván ez csak élc, de érted a lényeget: az igyekezet, az érdeklődő, jól csinálni akaró attitüd oda vezet, ahova szeretnél jutni, a rossz napok nagyon nagy része pedig ténylegesen az enyészeté lesz.
2018. aug. 19. 22:53
Apuka (vagy a szülők, rokonok, ismerősök, barátok, munkatársak, stb.) Érzelmi Támasza?
Terhességi Tanácsadóban tovább segíthetnek - ha gondolod.
Elég rákeresned az interneten, merre találhatóak.
Könyvtárakban is általában segítőkészek szoktak lenni (Olvasószolgálat.)
2018. aug. 19. 23:08
Kapcsolódó kérdések: