Aki mindig ovuláció környékén tuti együtt volt a párjával, nektek mennyi idő után jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Egészséges pároknál!#baba #terhesség #teherbeesés #peteérés #siker #anya #ciklus #tüszőrepedés #megtermékenyítés #ovuláció
2018. márc. 16. 15:05
2/14 anonim válasza:
Már 7-8 hónapja próbálkozunk és semmi.egészségesek vagyunk,van egy kislányunk,de a tesó nem jön össze könnyen!tudom pontosan mikor van ovu de semmi
3/14 anonim válasza:
5 év, egészségesen, fiatalon. 😊
5/14 anonim válasza:
Szia!
Amikor odafigyeltem ezekre (amit fent is említettél) nem sikerült fél évig sem :o mikor beletörődtem, és elkezdtem intézni a bölcsit-munkát, tehát nem figyeltem rá, első hónap sikeres volt!!!
Tudom nehéz, de próbáld meg elengedni és élvezni a hónapokat és nem ezen görcsölni!!!!! Sokkal hamarabb érhettek el sikert! :)
7/14 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak :) Mikor nem számolgattam ovut első hónapban terhes lettem, most mindog számolgatok mikor lehet és nem jön össze.
8/14 A kérdező kommentje:
Nekünk elsőre sikerült
(1 hónapban 1x voltunk együtt megszakításos módon pont ovuláció környékén) őt akkor még nem terveztük, de hát egyből jött :D
A második baba 5 hónap után jött össze pont mikor már úgy voltam vele h jön ha jönni akar nem görcsölök már rá, se LH Teszt, se hőmérőzés se tünetek figyelés stb. És bumm pozitív lett a teszt. :)
Most a 3ik tesó van tervben :)
2018. márc. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!