A mai fiatalokat miért nem motiválja az, hogy disznót tartsanak? Ehelyett inkább fel akarnak költözni Budapestre a szűk panelokba.
Nem ez a célunk(szűk panel) csak itt kell kezdeni, egyetem mellet nincs lehetőségünk másra.
Disznót minek tartsak? pl egy közgazdásznak minek kéne disznó?
Nem éri meg disznót tartani. A gabona árak az egekben, a gázpalack rohadt drága. És akkor még a sok munka vele, mire felneveled meg levágod.
Normális ember ma már nem tart háznál haszonállatot.
Döbrögi, te vagy az?
Amúgy nem éri meg tartani disznót, akinek van egy kis gógyija, az belátja és nem tart.
Nálam az állat léte nem erről szól, kamasz koromban ott kellett lennem srácként két disznó ölésen, számomra borzasztó dolog volt, legszívesebben azt mondtam volna az ott lévőknek hogy húzzatok a francba, én ebbe nem veszek részt, nem is ettem semmiből.
Szerencsére ezek a dolgok egyre jobban kopnak kifelé a mi generációnkból.
Bolti húst úgy tudom megenni hogy nem ismertem az állatot még éltében, így csak úgy tekintek már a termékre mintha zöldség vagy gyümölcs lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!