Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem a párom őrülten,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom őrülten, mégis vágyok másra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sajnos beleestem abba a helyzetbe, amiben nem tudom mit kéne tennem. Több, mint 3 éve együtt vagyunk párommal, imádom, ő is engem. Viszont néha azon kapom magam, hogy egy másik férfi jobban felizgat (csak tudatban). Egy másik férfitól jobban esik a dicséret. Csak szexuálisan vágyok másra.

Mivel nincsen titkolnivalom, illetve vallom, hogy a kommunikáció fontos, páromnak elmondtam mit érzek. Ő azt mondta, csak azért érzem ezt, mert sok munkája van és sajnos most nem tud velem annyit törődni.

Szerintem ez bennem egy vágy, hogy több embert "kiprobaljak" az ágyban, és ha ezt most megengedem magamnak, akkor lehet önmagamnak is rosszat teszek, mert a szakítás miatti fájdalommal bármilyen hülyeségbe belemegyek. Ha később valositom meg ezt a vágyat, akkor pedig egy esetleges házasságot, gyermeket is tönkreteszek.

Szerintetek most mit kéne tennem? Nem szeretném őt se megcsalni, sem szakítani vele, hisz az számomra is nagy fájdalom lenne.

2021. okt. 26. 06:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Sehol sem írtam hogy szexkapcsolatban élek, valamit benéztél, megint.

2021. okt. 31. 17:41
 32/34 anonim ***** válasza:
31! Érezhető volt, hogy jártas vagy a témában, de biztosra nem vettem. Becsapott a magasló látszata.
2021. okt. 31. 18:05
 33/34 A kérdező kommentje:

Kérlek ne egymás nézeteit / életét minősítsétek.

Nem olvastam végig mindent, viszont itt lesz a lényeg:

-szeretem a páromat és NEM akarom elhagyni

-MINDENT meg tud adni nekem, és olyan férfi akit szerettem volna

(csakhogy mással is azért kiprobalnam, levezettem hogy milyen esetben, mi lenne a vegkimenetele)

Másokról:

-Nem csak fiatalon, gyermektelenül élnek olyan kapcsolatban az emberek, ahol van 3./4. fél is, hanem több gyermekes felnőttek is!

-Itt a kommenteknél a fiatalember kiéli a fiatalságát, úgy, hogy közben mégis van barátnője

-a hölgy arra mutat rá, hogy oka van amiért én mást is szeretnék, és hogy keressem meg az okot, illetve tanácsot adott szerinte mit tegyek

Mindkét vélemény rendben van! Mindenkinek a saját élete!

Én pedig elolvasom, mérlegelem, és úgy fogok dönteni, ahogy én szeretném, ugyanis senki válasza sem szentírás, nekem pedig szintén alakulhat máshogy a véleményem végül.

2021. okt. 31. 18:08
 34/34 anonim válasza:
49%

Kedves kérdező.

Igazad van.

Az emberek, ahányak, annyi félék.

A legtöbb válaszoló itt, hímsoviniszta brm, aki eljár, félrekurtogat, ahogy éppen neki tetszik, de a nőtől elvárná, hogy otthon szopjon a mostalannal és a takarítással, ha meg mégis van önálló élete, akkor persze, azzonal egy bds krva.

A női válaszadók meg zömmel, vagy a nyárspolgári standardhez való igazodás okán fognak krvának tartani, vagy azért, mert irigyelnek, amiért ki mered mondani, meg mered lépni azt, amiről ők csak álmodoznak.

2021. nov. 1. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!