Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem a párom őrülten,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom őrülten, mégis vágyok másra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sajnos beleestem abba a helyzetbe, amiben nem tudom mit kéne tennem. Több, mint 3 éve együtt vagyunk párommal, imádom, ő is engem. Viszont néha azon kapom magam, hogy egy másik férfi jobban felizgat (csak tudatban). Egy másik férfitól jobban esik a dicséret. Csak szexuálisan vágyok másra.

Mivel nincsen titkolnivalom, illetve vallom, hogy a kommunikáció fontos, páromnak elmondtam mit érzek. Ő azt mondta, csak azért érzem ezt, mert sok munkája van és sajnos most nem tud velem annyit törődni.

Szerintem ez bennem egy vágy, hogy több embert "kiprobaljak" az ágyban, és ha ezt most megengedem magamnak, akkor lehet önmagamnak is rosszat teszek, mert a szakítás miatti fájdalommal bármilyen hülyeségbe belemegyek. Ha később valositom meg ezt a vágyat, akkor pedig egy esetleges házasságot, gyermeket is tönkreteszek.

Szerintetek most mit kéne tennem? Nem szeretném őt se megcsalni, sem szakítani vele, hisz az számomra is nagy fájdalom lenne.

2021. okt. 26. 06:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

A sajat velemenyed szajkózása ès erőltetése nem tunik joindulatùnak.

Es nem ugy tunt hogy kepes vagy értő önreflexióra. Ha igen, akkor itt az ideje.

2021. okt. 31. 08:53
 22/34 anonim ***** válasza:
21! Mi nem jó indulatú azon, hogy őszinte vagyok? Lehetek megfelelési kényszeres és álszent is, de én az őszinteségnél nagyobb jó indulatúságot nem ismerek. Valamint én előszeretettel alkalmazom az "akinek nem inge..." elvét. Vagyis ha valamit nem érzek magamra nézve igaznak, nem veszem magamra. És az, hogy te leostobázod a véleményemet, az nem épp építő jellegű, ezért nem sértődöm meg. Neked is van véleményed, és nekem is. Értelmi szinttől függ, ki hogy reagál bizonyos helyzetekben. Valaki a "fogd be" mondatot alkalmazza, és valaki kifejti, hogy miért az a véleménye a témával kapcsolatban.
2021. okt. 31. 09:09
 23/34 anonim ***** válasza:

Fel sem fogtad mi a kérdező álláspontja, csak a saját berögzült látásmódodból kiindulva szajkóztál hamis állításokat. Egyáltalán nem segítő szándékod volt, hanem okoskodás és kioktatás, mert te jobban tudod mit érez. Te erkölcsi origó, te.

2021. okt. 31. 10:37
 24/34 anonim ***** válasza:
23! Nyilván a saját látásmódomból mondom, én nem te vagyok. Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák, és te egyben az én tanítómesterem is vagy. Pontosabban azért, hogy megtaníts, milyen ne legyek. Az, hogy annak oka van: más fa**át is kívánja, az nem hamis állítás. Az, hogy nem elégedett párjával, nem hamis állítás. (akkor eszébe se jutna más f***át kívánni). Puszta tényfelvázolás abból, amit tudunk. Ő tanácsot kért, hogy mit tegyen. Én elmondtam, hogy vagy önuralom, vagy szakítás. Vagy van párkapcsolat, vagy nincs. Ez a saját véleményem, amitől természetesen eltér a tied, ezzel semmi baj nincs. A baj azzal van, hogy engem provokálsz a segítségnyújtás helyett.
2021. okt. 31. 13:21
 25/34 anonim ***** válasza:

"Az, hogy nem elégedett párjával, nem hamis állítás. "

De igen. Én elégedett vagyok a párommal, és imádom, mégis jól esik néha mással is lenni. Mert más. Van akinek erre van igénye. Hajtogathatod a butaságaid, attól még így van.

2021. okt. 31. 14:26
 26/34 anonim ***** válasza:
25! Szórakoztató az indulatos vergődésed, ahogy minduntalan próbálsz fölém kerülni. Ezzel az a baj, hogy csak próbálod, és nem csinálod. Szóval te jelenleg kiéled a fiatalkorod, és ez normális. Amikor 50 évesen jön a harmadik gyerek, már nem teheted meg. Ezzel nincs semmi baj, mert megbeszéled a partereiddel, hogy melyiket mikor szeretnéd meg***ni. Ez mind-mind a fiatalságra utal, az emocionális és racionális felelősségvállalás hiányára. Vagyis nem "felnőttségre". Az ilyen pillanatnak fiatalon érdemes élni.
2021. okt. 31. 16:46
 27/34 anonim ***** válasza:

Emeld már ki, hogy az előző hozzászólásomban mi volt "indulatos vergődés" és mivel "próbáltam föléd kerülni"?

Tömören, indulat nélkül, tárgyilagosan válaszoltam a butaságaidra, ennyi történt.

Természetesen mint ahogy a korábbi dolgokra sem éreztél rá, úgy a hozzávetőleges koromra sem. Próbálkozz meg azzal, hogy nem személyeskedsz, hanem érvelsz, hátha az jobban megy.

2021. okt. 31. 16:52
 28/34 anonim ***** válasza:
27! Az indulatos vergődés az, hogy kategorikusan butaságnak könyveled el a hozzászólásaimat, és lenéző "hátha az jobban megy" megjegyzésekkel dobálózol. Alacsonyabb lovon ülsz, mint amin képzeled magad. Ha jól emlékszem, meg sem tippeltem a korod, szóval így lehetetlenség nem ráérezni, nem igaz? Attól még, hogy valaki betöltötte a 18-at, lehet, hogy egy puhap*cs. Vagyis kisgyerek, aki értelmileg és érzelmileg távol áll a felelősségvállalástól.
2021. okt. 31. 17:06
 29/34 anonim ***** válasza:

Valóban voltak lenéző megjegyzéseim, mert lenézlek. Buta, csökönyös, unalmas embernek gondollak.

Többször le "fiatal"-oztál, amikor próbáltad ezzel aláásni a mondandóm validitását, és ez nem talált, mert nem vagyok fiatal. Mielőtt átáll a lemezed a felelősségvállalós dumára, hidd el, ebben sincs hiány. Hiába erőlködsz, ezekkel az üres személyeskedős odaszúrásokkal nem fogod hitelteleníteni azt amit írtam, kár erőlködnöd. Ezért javasoltam hogy próbálj tartalmi érvekkel közelíteni. Ha ez nem megy, zárjuk le.

2021. okt. 31. 17:17
 30/34 anonim ***** válasza:
29! De ha lenézel, miért csodálkozol azon, hogy szóvá teszem az észrevételemet? A "fiatal"-kifejezés szubjektív, egy nyugdíjasnak az 50-es már fiatal, neked - lehet - még a 13 se az. Nem tudhatom, mert nem ismerlek. A "fiatal"-ság jelen esetben a felelősségvállalós dumára átállást jelentette, hisz' én így azonosítottam azokat, akik félnek a felelősségvállalástól, vagyis egy párkapcsolattól, és ezért élnek csak szexkapcsolatban. Én csak feltételezem, hogy te is közéjük tartozol, hiszen bevallottad. Lehet, hogy te csak próbálsz tartalmi érvelést végrehajtani, de én csinálom is. Egész eddig azt vázoltam, hogy a szexkapcsolat egy csökkentett felelősségvállalást jelent, míg egy párkapcsolatért tenni kell, ott nem elég, ha tenyészbika vagy, és te vagy a legjobb az ágyban.
2021. okt. 31. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!