Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom őrülten, mégis vágyok másra. Mit tegyek?
Sziasztok.
Sajnos beleestem abba a helyzetbe, amiben nem tudom mit kéne tennem. Több, mint 3 éve együtt vagyunk párommal, imádom, ő is engem. Viszont néha azon kapom magam, hogy egy másik férfi jobban felizgat (csak tudatban). Egy másik férfitól jobban esik a dicséret. Csak szexuálisan vágyok másra.
Mivel nincsen titkolnivalom, illetve vallom, hogy a kommunikáció fontos, páromnak elmondtam mit érzek. Ő azt mondta, csak azért érzem ezt, mert sok munkája van és sajnos most nem tud velem annyit törődni.
Szerintem ez bennem egy vágy, hogy több embert "kiprobaljak" az ágyban, és ha ezt most megengedem magamnak, akkor lehet önmagamnak is rosszat teszek, mert a szakítás miatti fájdalommal bármilyen hülyeségbe belemegyek. Ha később valositom meg ezt a vágyat, akkor pedig egy esetleges házasságot, gyermeket is tönkreteszek.
Szerintetek most mit kéne tennem? Nem szeretném őt se megcsalni, sem szakítani vele, hisz az számomra is nagy fájdalom lenne.
Nem elole szalad. Szereti, de van igénye másra is. Kismilliard ember van igy, es ha ertelmesek, akkor meg tudjak ezt beszelni. Mint irtam, nyitott kapcsolat. Neha nekem is jol esik megdugni egy kiscsajt, szoval belefér, a baratnőm nem akad ki rajta, sőt néha hármasozni hivunk lányt, stb.
Nem, nem igaz. Ezt a mondatot te találtad ki, és szajkózod. Az sem igaz, hogy ez azért van mert "kislány". Felnőttre jellemző pl a nyitott kapcsolat (+swinger, parcsere, cuckold, hármas, stb stb), ahol szeretik egymást, "elégedettek", de néha jól esik mással is dugni. Szerintem ha lövésed nincs, sem a témához, sem a kapcsolódó pszichológiai alappillérekhez, sem a társadalmi jelenséghez nem értesz, akkor ne írj baromságokat egy fiatal lánynak aki segítséget keres, sem pedig másnak. Ne adj szavakat a szájába. Ne tegyél ostoba megjegyzéseket. Inkább fogd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!