Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem a párom őrülten,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom őrülten, mégis vágyok másra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sajnos beleestem abba a helyzetbe, amiben nem tudom mit kéne tennem. Több, mint 3 éve együtt vagyunk párommal, imádom, ő is engem. Viszont néha azon kapom magam, hogy egy másik férfi jobban felizgat (csak tudatban). Egy másik férfitól jobban esik a dicséret. Csak szexuálisan vágyok másra.

Mivel nincsen titkolnivalom, illetve vallom, hogy a kommunikáció fontos, páromnak elmondtam mit érzek. Ő azt mondta, csak azért érzem ezt, mert sok munkája van és sajnos most nem tud velem annyit törődni.

Szerintem ez bennem egy vágy, hogy több embert "kiprobaljak" az ágyban, és ha ezt most megengedem magamnak, akkor lehet önmagamnak is rosszat teszek, mert a szakítás miatti fájdalommal bármilyen hülyeségbe belemegyek. Ha később valositom meg ezt a vágyat, akkor pedig egy esetleges házasságot, gyermeket is tönkreteszek.

Szerintetek most mit kéne tennem? Nem szeretném őt se megcsalni, sem szakítani vele, hisz az számomra is nagy fájdalom lenne.

2021. okt. 26. 06:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Kedves 10! Hogy szeretné már egy olyan ember a párját, aki máshoz szalad előle? Ezt nem párkapcsolatnak hívják, hanem szopóágnak. A biztonságérzet nem párkapcsolat.
2021. okt. 26. 19:52
 12/34 anonim ***** válasza:

Nem elole szalad. Szereti, de van igénye másra is. Kismilliard ember van igy, es ha ertelmesek, akkor meg tudjak ezt beszelni. Mint irtam, nyitott kapcsolat. Neha nekem is jol esik megdugni egy kiscsajt, szoval belefér, a baratnőm nem akad ki rajta, sőt néha hármasozni hivunk lányt, stb.

2021. okt. 26. 23:37
 13/34 anonim válasza:
46%
Engedd el, had szerezzen egy normális nőt, ne ilyen hálátlan szukát
2021. okt. 28. 11:04
 14/34 anonim ***** válasza:
Társfüggő a csaj, kell neki a biztonságérzet, de nem tartja igazi férfinek a partnerét. Ezért is halt ki a szexualitás.
2021. okt. 28. 12:14
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem halt ki köztünk a szexualitás, és, de atgondolva minden megvan benne amit én egy férfiban keresek. Örülék, ha nem adna senki olyan mondatokat a számba amiket nem én mondtam, ráadásul nem is igaz.
2021. okt. 28. 16:22
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért mégis másra vágysz a párod helyett. Valamiért nem vagy elégedett vele, ha másra is vágysz. Én erre keresném a választ, hogy mit nem találsz benne, amit másban igen.
2021. okt. 30. 18:14
 17/34 A kérdező kommentje:
16- valami oka van, hogy másra vágyok. De nem kérdeztem mi az ok, hisz ha én magam sem tudok, úgy, hogy ismerem a kapcsolatot, idegen honnan tudhatná? Ezért bosszant, hogy a számba vannak adva olyan mondatok, amiket sosem mondanék, mert nem igaz
2021. okt. 30. 23:15
 18/34 anonim ***** válasza:
Az szerinted nem igaz, hogy valami oka van annak, hogy nem vagy elégedett a pasiddal? Ezt a mondatot a szádba adták? Szerintem kislány vagy te még a felelőssêgteljes kapcsolathoz. Vannak a kölykök kapcsolata, és van a felnőtteké. Te erősen az előbbibe tartozol társfüggőséggel meghintve.
2021. okt. 31. 08:17
 19/34 anonim ***** válasza:

Nem, nem igaz. Ezt a mondatot te találtad ki, és szajkózod. Az sem igaz, hogy ez azért van mert "kislány". Felnőttre jellemző pl a nyitott kapcsolat (+swinger, parcsere, cuckold, hármas, stb stb), ahol szeretik egymást, "elégedettek", de néha jól esik mással is dugni. Szerintem ha lövésed nincs, sem a témához, sem a kapcsolódó pszichológiai alappillérekhez, sem a társadalmi jelenséghez nem értesz, akkor ne írj baromságokat egy fiatal lánynak aki segítséget keres, sem pedig másnak. Ne adj szavakat a szájába. Ne tegyél ostoba megjegyzéseket. Inkább fogd be.

2021. okt. 31. 08:26
 20/34 anonim ***** válasza:
19! A "fogd be" sokkal intelligensebb kommentnek látszik... Most nagyon megsértődtem. Ja, és nem én táltam ki, hogy oka van, a csaj is elismeri a válasza első mondatában, aztán kioktat, hogy ne adjam a szájába. Sugárzik az értelem... Ezért mondtam, hogy kislány. Ha poligám lenne, nem írna "párkapcsolatot", csak "kapcsolatot". Szóval szerintem jobban járnál, ha te is a lánynak segítenél, és nem spammelnéd tele a válaszfalat. Szerintem a másik jóindulatú válaszüzenetét ostobább dolog minősítgetni, mint segíteni.
2021. okt. 31. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!