Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj hogy emiatt aggódom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy emiatt aggódom? Megalapozott a félelmem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm hobbia a cosplayezés, a jövőhéten meg MondoConra, jelmezben. Én nem kifejezetten szeretem az ilyen dolgokat, de nem zavar hogy ő csinálja, nem tartom furának, jó hogy van egy hobbia amiben tehetséges. Viszont elvileg az ilyen rendezvényeken szoktak fotózkodni a beöltözött emberekkel, meg megölelik őket, meg ilyenek. A barátnőmben megbízom, nem a megcsalástól félek, viszont nem akarom hogy idegen emberek megfogdossák, túlzásba vigyék az ölelgetést vagy esetleg molesztálják. A barátnőm amúgy is elég visszafogott és szelíd és attól tartok hogy egy ilyen helyzetben annyira megijedne, hogy nem tudná elhalytani az illetőket. Eddig még sosem volt élő rendezvényen beöltözve, csak instára tette fel a jelnezeit és a sok pozitív visszajelzés miatt szeretné most élőben is kipróbálni. De nem akarom higy valami baja legyen, és amúgy is szeribtem fura hogy idegenekkel akar fotózkodni.

2021. okt. 17. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura. Erről szól a mondocon. Valakit meglátsz egy jó cosplayben és odamész hozzá, csinálsz vele egy képet stb. Lehet tetszik a cosplay, lehet a kedvenc karakterednek van beöltözve és azért. Fogdosni nem valószínű, hogy fogják, a nyomorék része az animéseknek általában a parkolók körül bagózik mindig. Különben is, nem olyan rég javítottak kicsit a biztonsági szabályokon szóval minden ilyesmi tevékenység azonnali kidobást vonna maga után, az emberek pedig nem szeretnek feleslegesen fizetni 5000-ret egy belépőért csak hogy ki legyenek dobva. Túl gondolod
2021. okt. 17. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A mondocon biztonságos rendezvény, nem lesz gond. Lényegében egy safe space Budapesten belül.
2021. okt. 17. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinnem, hogy bármi gond lenne, viszont menj vele, ha nagyon tartassz ettől.:D
2021. okt. 17. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Semmi baja nem lesz, attól hogy ölelgetik nem történik semmi. Azt a gondolatot kéne elengedni, hogy a tulajdonodnak tekinted, könnyebben tudnád feldolgozni ezt.
2021. okt. 17. 15:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tekintem a tulajdonomnak, de sosem voltam még ilyen helyen, nem tudom milyenek az emberek, milyen a biztonság. Azt nem szeretném hogy baja legyen, vagy molesztálják, de ezek szerint akkor van személyzet aki figyel erre. Mint mondtam engem nem annyira érdekelnek az ilyen témák/rendezvények, ezért nem tudom hogy megy ez.
2021. okt. 17. 18:13
 6/6 anonim válasza:
100%

őszinte leszek, hülye emberek mindenhol vannak, minél nagyobb egy rendezvény, annál nagyobb eséllyel. hazudnék, ha azt mondanám, hogy semmilyen kellemetlen élményem nem volt még cosplayben, 10+ év alatt azért lát dolgokat az ember. azt tudjátok csinálni, hogy vagy te vagy egy közeli megbízható barátja elkíséritek, és megbeszélitek, mikor kell rászólni valakire, vagy nagy zajt csapni a barátnőd helyett, ha valaki rossz helyen nyúl hozzá és ő ledermed (ez sajnos simán előfordulhat). tapasztalatom szerint ha nincs egyedül a cosplayes, eleve kevésbé bátrak az esetleges fura alakok is.

szóval nem te gondolod túl a dolgokat, aggódsz a barátnődért és ezzel nincs semmi baj, de egyrészt azért annyira ez nem általános, még ha sajnos elő is fordul, másrészt van mit tenni ez ellen.

(mielőtt valaki felveti, nem, nem azzal lehet kivédeni, hogy rendesen felöltözik. egyrészt egyáltalán nem ettől függ, hogy kipécéznek-e valakit, másrészt feltételezem, hogy a kérdéses leányzó októberben nem monokinizni tervez :) a legtutibb megoldás tényleg az, hogy van mellette valaki, aki vigyáz rá és azonnal szól, ha baj van, vagy feltűnést kelt, hogy ráijesszen az esetleges fogdosóra.)

2021. okt. 18. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!