Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy a párotok lenyomott szkanderban?
Figyelt kérdés
Vagy valahogy az erejével ledominált titeket? (Pl úgy megszorított a combjával, hogy úgy éreztétek, majdnem megfojt) Természetesen úgy, ha nem hagytátok magatokat. Nem muszáj a párotoknak lenni, lehet más lány is2021. okt. 17. 09:54
1/12 anonim válasza:
Már megint egy izmos kérdés...
Nem, nem volt ilyen!
2/12 anonim válasza:
3 évig súlyt emeltem, 2 évig szabadfogású birkózó voltam. Már 60 vagyok de ember legyen a talpán még egy férfi is aki megszorongat.
3/12 anonim válasza:
Nem volt. (Amúgy kezdenek már nagyon unalmasak lenni az izmos kérdéseid...)
4/12 anonim válasza:
Nem, elegge izmos vagyok, ugyhogy nem 🤣
5/12 anonim válasza:
Én lány vagyok és régóta kondizom, szóval egy lányhoz képest eléggé izmos vagyok. Igen, volt már, hogy lenyomtam fiúkat szkanderben, többször is.
(A combizmom sem kicsit, régen lovagoltam, de azzal senkit sem szorongattam még.)
6/12 anonim válasza:
éve kajakozom, és mellette lovagolok hobbiból is lányként. Volt pár fiú akit lenyomtam szkanderban, idősebbet is. 18/L
7/12 anonim válasza:
Engem nyomott már le lány. 17 Évesen egy 15 csaj lenyomott, több próbálkozás után is. Pedig vékonyabb is volt mint én, és még sem bírtam lenyomni, pedig teli erővel nyomtam. De érdekes, hogy bal kézzel le tudtam nyomni, de azért éreztem az erejét. Pedig nem egy fiú koromdéli osztálytársamat lenyomtam már. Ja meg egyszer az anyumat sem tudtam lerakni, még bal kézzel sem, ő még nyomás közben el is mosolyogta magát, pedig ő is vékonyabb nálam, igaz bicepsze azért van. Csak úgy ránézésre nem lehet megmondani, hogy kibe milyen erő van, mert sokszor meg lehet lepődni.
8/12 anonim válasza:
6: Mennyivel idősebb fiúkat nyomtál le?
7: Úgy érted, hogy többször is szkanderoztatok? Szerinted erősebb volt, vagy jobb volt a technikája?
9/12 anonim válasza:
8: Szerintem erősebb volt jobb kézzel, mert nem technikáztunk csak nyers erővel nyomtunk. Próbáltuk úgy is hogy csak bicepsszel nyomni, de úgy sem ment, a végén mindig az én kezem koppant az asztalon XD. De a későbbiekben aztán már sikerül lenyomnom jobb kézzel is, de a korához képest nagyon erős csajszi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!