Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek rosszul esne ha a pasitok szerint csak 8/10 vagytok külsőleg?
Figyelt kérdés
Őszintén beszélgettek, tehát minden nyalizás nélkül, őszintén megmondja, hogy szerinte 8/10-es lány vagy. Ez normális, hogy a barátom ezt mondja rám? Ezenkívűl szeret meg odavan értem, ezt érzem és látom rajta, de én azt hittem, hogy minden fiú 10/10-esnek tartja a barátnőjét, normális, hogy van aki nem?2021. okt. 15. 14:58
21/23 anonim válasza:
#17 tényleg az számít, de sajnos neked az messze rosszabb mint a külsőd. Inkább menj és ismerd be magadnak, hogy bánt hogy nem vagy 10/10 ahelyett hogy másokat szapulva keresnél önigazolást. Mert szánalmas, hogy téged elvileg nem zavar, de azért itt kérdezgeted, hogy biztos okés-e. Ha pedig valaki azt mondja, ő 10/10 a párja szerinted azt rögtön leugatod. Előszőr tedd helyre az önértékelésed, utána okoskodj a neten.
22/23 A kérdező kommentje:
21, én a helyedbe nem okoskodnék úgy, hogy nem tudok a másikról semmit szivi. ;) Mert te semmit nem tudsz rólam, aki meg egy kérdés alapján ítél meg valakit az úgy nyomorék ahogy van. Mindig a kérdező a rossz, ne zavarjon, hogy 2-es szólt be nekem először. Barom.
2021. okt. 16. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!