Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek rosszul esne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek rosszul esne ha a pasitok szerint csak 8/10 vagytok külsőleg?

Figyelt kérdés
Őszintén beszélgettek, tehát minden nyalizás nélkül, őszintén megmondja, hogy szerinte 8/10-es lány vagy. Ez normális, hogy a barátom ezt mondja rám? Ezenkívűl szeret meg odavan értem, ezt érzem és látom rajta, de én azt hittem, hogy minden fiú 10/10-esnek tartja a barátnőjét, normális, hogy van aki nem?

2021. okt. 15. 14:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Véleményem szerint nincs ezzel gond, hiszen a szépség és tetszés nem ugyanaz. Nekem is volt olyan barátnőm, aki a többiekhez képest nem volt túl szép, de nagyon szerettem. És igen, a legtöbb lányt az életemben én sem gondoltam 10/10-nek.
2021. okt. 15. 15:42
 2/23 anonim ***** válasza:
32%
Hát figyelj az én barátom az úgy elfogad engem ahogy vgyok. Voltam 70kg vagyok voltam 56 most vgyok sajnos 60 de mindenhogy jó vagyok neki. Volt az egész arcom pattanásos, volt olyan kezem az elejen hogy szőrösebb volt mint egy fiué neki igyis úgyis 10/10 vagyok bárhogy nézek ki. Azért ha te 8as vagy neki van nálad jobb csaj az ő szemébe😑
2021. okt. 15. 16:02
 3/23 A kérdező kommentje:

2, nem olyan biztos az, csak ő tudja, hogy nem kell nekem kegyelemből hazudnia meg nyaliznia, mert anélkül is tudom, hogy szeret. A te barátod ezek szerint kegyelemből hazudott neked, mert a hozzád hasonló lányok amilyen te voltál bárhogy is akarnák, de nem mondhatók 10/10-nek. Az én barátom legalább őszinte velem, és ígyis tudom, hogy szeret, nem várom el, hogy az egekig emeljen meg növelje az egómat.

1-es köszönöm szépen, eddig ezt nem tudtam. Akiket eddig ismertem fiúkat vagy nem mondtak véleményt a barátnőjük külsejére csak imádták úgy ahogy van, vagy 10/10 volt a véleményük, de azok a lányok jogosan is kaptak 10/10-et mert még én is arra értékeltem volna őket olyan szépek voltak meg szinte tökéletesek (nem úgy mint a 2-eske, hát ő messze volt/van a tökéletességtől meg a 10-es pontszámtól is ezek szerint xd, legalábbis a társadalomnak ő közel se tökéletes, de arra a lányra mindenki azt mondta, hogy gyönyörű). Szóval eddig nem tudtam, hogy mennyire normális ez, hogy ezt a véleményt mondja valaki a barátnője külsejére, de megnyugodtam, hogy ettől még tetszek neki. :) Mondjuk gondoltam is, hisz ha nem tetszenék neki nem lenne velem. :D De azért köszi 1-es.

2021. okt. 15. 16:33
 4/23 anonim ***** válasza:
71%

Aki 10/10-nek tartja a párját, azt elvakította a szerelem. Olyan nincs, hogy valaki ilyen legyen, hiszen nem látja azt benne, amit más talán elutasítana. Lehet ez szépség, alak, szem- vagy hajszín, nézetkülönbség (számára) lényegtelen, tehát elnézhető dolgokban.

V i s z o n t: más dolog, hogy ezek ellenére is ragaszkodom hozzá, mert amiben nem látom ugyan tökéletesnek, de egyébként tiszta szívből szeretem őt!

2021. okt. 15. 17:08
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem. A 8/10 azért már elég jó.
2021. okt. 15. 17:21
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Már akkor örülnék, ha 4/10-nek látna.
2021. okt. 15. 17:46
 7/23 anonim ***** válasza:
34%

6-os,

miért vagy ilyen borúlátó? Legyen nagyobb önbizalmad. A kövér, vagy "csúnya" lányok is férjhez mennek, ha a jellemük is megfelel a fiúnak. Ugyanígy vannak a kövér, vagy "csúnya" fiúk is.

2021. okt. 15. 17:50
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene,hogy 10/10 legyél?

Neked ő a 10/10 pasi?

Amúgy is minek ez a pontozgatás? Csak megbántjátok egymást.🙄

Vannak jó,és rossz tulajdonságaitok,mindkettőtökön biztos hogy van olyan amin javítani lehetne.Minden embernek van olyan.

De amit szeretünk a másikon azt dícsérjük,amit nem azt nem bántjuk,nem pontozunk.Felesleges megbántani vele.

2021. okt. 15. 18:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem pontoznám a párom, szerelmem. És azt se szeretném, hogy ő pontozzon.

Nyilván tudom, hogy nem vagyok tökéletes.

De nem kell ezt hangoztatni.

Nem véletlenül vagyunk együtt, hanem mert tetszünk egymásnak, és nemcsak külsőleg.

2021. okt. 15. 18:11
 10/23 anonim ***** válasza:
20%
#3 úgy néz ki neked is kellett volba kegyelemből hazidni. Látazik hogy bánt hogy szerinte csak 8as vagy.
2021. okt. 15. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!