Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek rosszul esne ha a pasitok szerint csak 8/10 vagytok külsőleg?
2, nem olyan biztos az, csak ő tudja, hogy nem kell nekem kegyelemből hazudnia meg nyaliznia, mert anélkül is tudom, hogy szeret. A te barátod ezek szerint kegyelemből hazudott neked, mert a hozzád hasonló lányok amilyen te voltál bárhogy is akarnák, de nem mondhatók 10/10-nek. Az én barátom legalább őszinte velem, és ígyis tudom, hogy szeret, nem várom el, hogy az egekig emeljen meg növelje az egómat.
1-es köszönöm szépen, eddig ezt nem tudtam. Akiket eddig ismertem fiúkat vagy nem mondtak véleményt a barátnőjük külsejére csak imádták úgy ahogy van, vagy 10/10 volt a véleményük, de azok a lányok jogosan is kaptak 10/10-et mert még én is arra értékeltem volna őket olyan szépek voltak meg szinte tökéletesek (nem úgy mint a 2-eske, hát ő messze volt/van a tökéletességtől meg a 10-es pontszámtól is ezek szerint xd, legalábbis a társadalomnak ő közel se tökéletes, de arra a lányra mindenki azt mondta, hogy gyönyörű). Szóval eddig nem tudtam, hogy mennyire normális ez, hogy ezt a véleményt mondja valaki a barátnője külsejére, de megnyugodtam, hogy ettől még tetszek neki. :) Mondjuk gondoltam is, hisz ha nem tetszenék neki nem lenne velem. :D De azért köszi 1-es.
Aki 10/10-nek tartja a párját, azt elvakította a szerelem. Olyan nincs, hogy valaki ilyen legyen, hiszen nem látja azt benne, amit más talán elutasítana. Lehet ez szépség, alak, szem- vagy hajszín, nézetkülönbség (számára) lényegtelen, tehát elnézhető dolgokban.
V i s z o n t: más dolog, hogy ezek ellenére is ragaszkodom hozzá, mert amiben nem látom ugyan tökéletesnek, de egyébként tiszta szívből szeretem őt!
6-os,
miért vagy ilyen borúlátó? Legyen nagyobb önbizalmad. A kövér, vagy "csúnya" lányok is férjhez mennek, ha a jellemük is megfelel a fiúnak. Ugyanígy vannak a kövér, vagy "csúnya" fiúk is.
Miért kellene,hogy 10/10 legyél?
Neked ő a 10/10 pasi?
Amúgy is minek ez a pontozgatás? Csak megbántjátok egymást.🙄
Vannak jó,és rossz tulajdonságaitok,mindkettőtökön biztos hogy van olyan amin javítani lehetne.Minden embernek van olyan.
De amit szeretünk a másikon azt dícsérjük,amit nem azt nem bántjuk,nem pontozunk.Felesleges megbántani vele.
Én nem pontoznám a párom, szerelmem. És azt se szeretném, hogy ő pontozzon.
Nyilván tudom, hogy nem vagyok tökéletes.
De nem kell ezt hangoztatni.
Nem véletlenül vagyunk együtt, hanem mert tetszünk egymásnak, és nemcsak külsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!