Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek rosszul esne ha a pasitok szerint csak 8/10 vagytok külsőleg?
Figyelt kérdés
Őszintén beszélgettek, tehát minden nyalizás nélkül, őszintén megmondja, hogy szerinte 8/10-es lány vagy. Ez normális, hogy a barátom ezt mondja rám? Ezenkívűl szeret meg odavan értem, ezt érzem és látom rajta, de én azt hittem, hogy minden fiú 10/10-esnek tartja a barátnőjét, normális, hogy van aki nem?2021. okt. 15. 14:58
11/23 anonim válasza:
Hármaska, a te személyiséged bőven 8 alatt van. Valahol a 3at üti. Mert oké hogy a pasid szerint nem te vagy a legvonzóbb, de ezt a frusztrációt ne máson vezesd le. Úgy néz ki egy szerinted nálas csúnyább lánynak jobb kapcsolata van mint neked, te meg csak próbálod őt kritizálni, meg azon fortyogsz hogy a párod miért nem vágott hozzád egy kegyes hazugságot.
12/23 A kérdező kommentje:
11, pont azt mondom, hogy inkább legyen őszinte mint kegyelemből hazudjon. De látszik, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, csak nem értem miért vannak ezen az oldalon diszlexiások.
2021. okt. 15. 22:36
13/23 A kérdező kommentje:
10, az nem volba, hanem volna, nem hazidni, hanem hazudni, nem látazik, hanem létezik, amit írtál szavakat azoknak semmi értelme. :D És a vessző használatra is illene figyelni ha már elmúltál 16, ha nem akkor nincs az oldalon semmi keresnivalód. ;)
2021. okt. 15. 22:37
14/23 anonim válasza:
Hát,ha már a külsőd csak 8/10 legalább a nyelvtanod egy 9/10-es! :D
Bár tény,hogy elég sok itt az írástudatlan akik ennek ellenére mégis a föld legokosabb' emberei.
15/23 A kérdező kommentje:
14, vagy csak ők hiszik azt magukról.
2021. okt. 15. 22:57
16/23 anonim válasza:
Dehogyis. A belső a lényeg. Ha még szeret, úgyse ilyenre értékelné
17/23 A kérdező kommentje:
16, igen és a belsőmet imádja úgy ahogy van, és valóban csak ez számít. Köszönöm. :)
2021. okt. 15. 23:05
19/23 anonim válasza:
Én a helyedben nem aggódnék. Nálam is volt már olyan, hogy a lány nem 10/10 volt, de egyszerűen annyira megkedveltem, hogy az én szememben más nem is kellett és tökéletes 10/10 volt és ez a személyisége miatt ment feljebb.
21/F
20/23 anonim válasza:
#12 itt te nem tudsz szöveget értelmezni. :) én azt mondtam, ha annyira örülnél az őszinteségnek, nem ide jönnél visszaigazolásért kérdezgetni, hogy ugye ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!