Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves fiúk! Nektek mi tetszik meg egy lányon belsőleg és külsőleg is? Mi az ami nálatok taszító vagy vonzó? Kort is.
Vidám, intelligens, mosolygós, kedves, jólelkű, szociabilis és a kellő helyzetekben komoly, határozott.
Taszító, ha pletykás valaki vagy ha túlságosan kínálja magát, belemászik az intim szférába. 16
Legyen megbízható, kedves, humoros, szarkasztikus, őszinte, bevállalós, lehessen vele nyíltam beszélgetni meg ehhez hasonló apróságok😄
Külsőre ne tomboy legyen mert az nem tetszik inkább legyen csajos de ne öltözzön kirívóan, nem baj ha picit telt vagy sovány de egyiket se vigye túlzásba.
14/f
Utolsó!
Egyiket se vigye túlzásba xd
Van aki nem válogatja a testalkatát.... Tudod ? 😂😂😂😂
Ennyi retardot, de tuti lesz barátnője, aki még a seggit is kinyalja nektek, hogy " ahj nehogy dobjon, mert ez egy remek ember "
Még a nagy bránert B4ZDM3G
Taszító:
Ápolatlan
Csúnyán beszél
Nagyképű
Mai idióta rövidítéseket és ékezeteket hanyagló (pl: nm tom, gyonyoru [gyönyörű])
Kihívó öltözet
Túlsújos
Vonz:
Szép arc,mosoly
Kedves
Nem küld el a sziánál.
Nem csal meg
Határozott
Egyébként nekem mindegy a mell és popsi mérete nekem a személyiség és az arc a fontos.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!