Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tegnap szakított velem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szakított velem a barátnőm!Szerintetek igazam van?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy már 2 hete semmi szerelmeskedés nem volt csak a pénzem kellett meg nekem kellett lemennem hozzá és tegnap kb kiakadtam, mert nem aludhatta mellette!Ezért kicsit veszekedtünk és belenéztem a telefonjába és kb 3 palival is flörtőlt… Persze én vagyok a hibás mert nem foglakoztam vele!csaj 17 én 19! Szerettem nagyon, de ő neki kb csak az kellett, hogy foglalkozzon vele valaki…
2021. okt. 9. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%

"Az történt, hogy már 2 hete semmi szerelmeskedés nem volt csak a pénzem kellett meg nekem kellett lemennem hozzá és tegnap kb kiakadtam, mert nem aludhatta mellette!"

Hát ezzel nem értek egyet hogy lehetsz ennyire önző, hogy nem az van amjt te akarsz és rogton durci van. De ha megcsalt, akkor jol dontottel. 17l

2021. okt. 9. 13:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Valahol mindkettőtöknek igaza van..Azt írtad “szerettem nagyon, de neki csak az kelett, hogy foglalkozzon vele valaki” ezek szerint nem jól mutattad ki az irána érzett szereteted, és nem foglalkoztál vele eleget. Valószínűleg ezért ment félre, más srácoktól megkapta azt a figyelmet, amit tőled nem (persze ez még mindig nem teszi helyessé a megcsalást, de a szeretetet nem pénzben és dugásban mérjük)..Szóval mindketten hibásak vagytok.
2021. okt. 9. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Tehát egy ribi gondolom az elég törődés lett volna neki, ha mind a hárman megkefelitek egyszerre, hagyd az ilyen soha nem változik meg, szerintem neked volt igazad.
2021. okt. 9. 14:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Hétköznap suli van, szóval nem tudtunk talizni max hétköznap 1-2 napot!Este beszéltünk messengeren elég sokat!Volt olyan, hogy megleptem kajával vagy valami aprósággal!Ő ilyet a 4 hónap alatt nem tett, még szülinapomkor se köszöntött fel… már kiderült pár dolog, barátnője elmondta, hogy ott a sulijába talált egy palit akivel összejött és amikor mentem akkor persze elküldte!Nem értem az ilyet, ha fordítva lett volna akkor ő ütött és szitkozódott volna, de így csak azt mondogatta, hogy nem tudtam boldoggá tenni!Úgy, hogy mellettem sokat mosolygott még az anyja is mondta, hogy most boldog! :D nem értem a nőket xd
2021. okt. 9. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Akkor jól tetted, hogy dobtad, ilyennél jobbat érdemelsz. 3-es voltam.
2021. okt. 9. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
3-as*
2021. okt. 9. 14:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem dugásra céloztam! Csak együtt alvás meg a többi dolog, szóval este ő háttal aludt!2x aludt a melkasomon.Meg voltak fura dolgai!Minden hétvégén megnézte a telefonomat meg eltiltott a bulizástol, piálástol!Mert hogy ő azt nem szereti…

2021. okt. 9. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján jobb, hogy szakítottatok. Mi az, hogy megtilt neked dolgokat? Ezt sose értettem. Társat keresünk magunk mellé és nem börtönőrt, vagy tévedek? Az más dolog, ha szépen megbeszélitek egymás között, hogy esetleg mi nem tetszik valamelyikőtöknek és kompromisszumot köttök.
2021. okt. 9. 15:38
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem is neki kellett innia... 😀 Kit érdekel, mit szeret. Igyon szörpöt a gangon magányában 😀
2021. okt. 9. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jól jártál azzal, hogy dobott. Találsz jobbat, vele meg majd foglalkozhat épp elég szerencsétlen balfék párhuzamosan, egymásról mit sem sejtve...
2021. okt. 9. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!