Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul vagy a párom ezt a szituációt?
Figyelt kérdés
Egy buliban csókolóztam poénból egy másik lánnyal a fiúm elött.
Én nem vetem komolyan de ö kiakadt rám hogy meg csaltam. Szerintem akkor let volna az ha egy másik sráccal csókolózok. Most melyikünk látja rosszul?
2021. okt. 6. 02:19
11/13 anonim válasza:
Te. Ha pátunk van senkivel nem csókolózunk semmilyen indokból, ha a másiknak eh nem fér bele. Én nem csodálom hogy ki akar rakni.
13/13 anonim válasza:
Ez ugye troll kérdés? Megcsalod a szeme előtt "poénból"? Amellett hogy igénytelen vagy, hűtlen és még képmutató is. Ha megfektetem az anyád ha te vagy közben barátnőm, akkor azzal végülis nem csaltalak meg,ugye? Nem tudlak komolyan venni ilyen helyesírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!