Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul vagy a párom ezt a szituációt?
Egy buliban csókolóztam poénból egy másik lánnyal a fiúm elött.
Én nem vetem komolyan de ö kiakadt rám hogy meg csaltam. Szerintem akkor let volna az ha egy másik sráccal csókolózok. Most melyikünk látja rosszul?
Ha tisztáztátok a kapcsolat elején a határokat és mondta, hogy neki sem más fiú sem más lány nem fér bele akkor igenis jogos a kiakadása.
Ha nem akkor ebből tanul, hogy a következő kapcsolatában ezt is meg kell beszélni.
Azt meg már meg se említem milyen szarul eshetett neki úgy, hogy most esett le neki hogy a csajában van biszex hajlam.
Még ittasan sem csinálnék ilyet. Akár lány, akár fiú, nem csókolóznék senkivel, ha van párom. Akkor sem ha nincs ott.
Ha a párom tenne ilyet, már sarkon is fordulnék, többet vissza se néznék.
Legközelebb mit fogsz csinálni, ha szerinted ennyi belefér? Majd többet is le kell nyelnie a párodnak, csak azért mert lánnyal voltál?
Neveletlenül, faragatlanul és megtévesztően viselkedtél.
Mi vitt rá arra, hogy lányként, a párod előtt egy lánnyal csókolózz?
Emberfüggő. En nem csókolóznék mással ha lenne párom. Minek?
De ez is megbeszélés kérdése. Ki mit tart annak.
Egyik barátnőm és az exe beszélgettek erről társaságban pár éve. A lány szerint nem lett volna megcsalás ha csókolózott volna lánnyal. Nem biszex, hetero és sose csalta meg a barátját vagy nem tett ilyet. Csak elméletileg került szóba. A srác szerint viszont az lett volna.
Szóvak az ilyesmi, előre kell megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!