Hogy dolgozzam fel a kínos/számomra rosszul eső szituációkat?
Nemrégiben történt velem egy eset, ami szerintem nem volt durva (barátnőmet is megkérdeztem, szerinte sem), de hallom vissza folyamatosan az ezzel kapcsolatos gúnyos észrevételeket, és baromira zavar. Nem tudom, hogy velem van a gond-e, és borzasztóan esik, hogy egyszerre több ember is hasonlóan vélekedik. (Az esettel egyébként senkinek nem ártottam)
Hogyan dolgozzam fel a kínos szituációkat? Vagy ami ennyire rosszul esik, elveszi az önbizalmam... rengeteg olyan dolog van, amit mai napig nem tudtam feldolgozni, és fogalmam sincs, mit tegyek.
Szia
Írod: "Nemrégiben történt velem egy eset,..." - mivel ez számodra kínosan alakult a továbbiakban, talán hasznos lenne a számodra is, ha beszélnél erről azzal a személlyel, akivel történt az eset....lehet tisztázódna miért, történt/alakult így.
"Osztály előtt történt" - ciki lenne osztály előtt elnézét kérni?
Még jól is jöhetsz ki ebből a helyzetből, ha ügyesen teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!