Mit csináljak? Hogy "dolgozzam" fel?
Sziasztok! Tudom nem egy nagy eget rengető problémát írok le, de amióta megtörtént az eset egyszerűen nem tudok megnyugodni. Szóval, egy kis faluból költöztem át egy nagyobb városba albérletbe, egyedül. Korán járok dolgozni (5 körül indulok) és mivel ezen a héten nem volt bérletem, gyalog kellett mennem egy darabig. A héten egyik reggel egy cigány férfi követett egy darabig, próbáltam gyorsan menni, de nem tudtam gyorsabban ezért úgy döntöttem, hogy inkább megvárom míg kielőz. Majd ahogy közelebb ért láttam, hogy felém veszi az irányt és nem előzött ki, hanem alámnyúlt, megfogta a seggem, nagyon megijdetem és ellöktem magamtól, majd ő is gyorsan átment a másik oldalra és elsietett. Én utána elfutottam, de a sírás kerülgetett egész nap és azóta mintha megutáltam volna magam, egyszerűen mindenhol ez jut eszembe, ahogy kilépek az utcára azt érzem, hogy valaki folyton követ és mindig az eszembe van az egész. Tudom, hogy túlreagálom az egész dolgot, de nem tudom elnyomni magamban, elég visszafogott, csendes, zárkózott lány vagyok, valószínűleg ez is rátesz még egy lapáttal, de nem tudok mit csinálni. Valaki nem tud valami tanácsot adni, hogy felejtsem el, vagy mit csináljak hogy ne féljek ennyire?
Légyszíves értelmes válaszokat!
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!