Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne?
Figyelt kérdés
Meg szeretném kérdezni Anélkül hogy bele kötnétek a helyes írási hibáimba, vagy anélkül hogy azt mondanátok esélyed sincs mert gyökér vagy nem tudsz helyesen írni magyarul sem nem hogy angolul meg ilyen lenéző dumák nélkül. Hogyan lehet mi a titka annak hogy egy átlagos srác össze jöjjön egy olyan Nővel, mint Billie eilish vagy Millie bobby brown vagy selena gomez? Láttam rengeteg olyan srácot aki nem hogy átlagos srácok de még nagyon csúfak rondák dagadtak ragyásak és még csórók is és egy olyan barátnőjük van mint egy Michelle wild vagy egy cara delevingne. szóval ha én össze akarnék jönni egy olyan szép nővel mint Millie bobby brown vagy mint egy Billie eilish vagy épp pont ez a két Nő közül az eggyikkel. nekem személy szerint nagyon be jön Billie eilish és hát el fogadnám Millie bobby brown t ,mi kell ahhoz tuti sikerűljön legalább az egyikel össze jönnöm? Ne írjátok azt hogy rengeteg pénz meg ilyesmi nem szeretnék ilyen válaszokat köszönöm .2021. szept. 20. 11:32
1/7 A kérdező kommentje:
Ezt azért kérdem mert elég szarul esik hogy 2 éve elhagyott a barátnőm egy olyan srácért aki nálam sokkal rondább és még csóró is és nem értem ilywn kor a nőket.hogy miért hagyják el a jóképű pasikat mondjuk egy sokkal gyászabb pasiért néha , én meg azért nem vagyok olyan rossz pasi legalább is nem tartom magam rossz pasinak és nem értem hogy miért nem sikerűl felszednem egy Millie bobby brownt .
2021. szept. 20. 11:43
2/7 anonim válasza:
Első szabály: Nincs ronda ember,szépségideálok vannak!
3/7 A kérdező kommentje:
Ez eddig ok de akkor hogyan lehetne felszedni egy olyan nőt mint Millie bobby brown ?
2021. szept. 20. 12:22
4/7 anonim válasza:
Önbizalommal,karizmatikusnak kell lenned.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát önbizalmam az egyenlő a 0 val ,annyi Nő baszott már át hogy nem is nagyon merek kezdeményezni, nert félek hogy megint át basznak .
2021. szept. 20. 12:50
6/7 anonim válasza:
Jó modor, meg egy kis tudás. Na ez kéne neked.
7/7 anonim válasza:
Hiába szép valaki, ha üres a feje, faragatlanul viselkedik.
Gondolom, hogy az általad említettek nem állnak veled szóba. Ahhoz még nagyon fel kellene kapaszkodnod a celebek létráján, de a tévedésem nincs kizárva. Menj oda hozzá (ha a testőrei odaengednek) és kezdj neki udvarolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!