Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudom megnézni kiket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom megnézni kiket követett be? Instagrammon

Figyelt kérdés

ügye most már nem olyan egyszerű megnézni, hogy kikett követett be vagy kik követték be a páromat, de ha jól tudom van egy app ami megmutatja.

Esetleg valaki nem tudja melyik az az app?

És igen párkapcsolati próblémák miatt érdekel, hogy van e valamiért aggódnom vagy nincs

Értékelhető kommenteket köszönöm előre is!

2021. szept. 19. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra van program, hogy megnézd azokat, akik kikövettek. Szerintem olyan app nincs, amivel azt figyelheted, hogy más kit követett be.
2021. szept. 19. 17:12
 2/9 Thispain ***** válasza:
100%
Miért nem olyan egyszerű? Mi történt?
2021. szept. 19. 17:27
 3/9 A kérdező kommentje:
egyszer használtam egy programot nem olyan rég amivel megtudtam nézni hogy kiket követet be , de már letöröltem. Szóval van amúgy ilyen app csak nem tudom a nevét és már az sem rémlik, hogyan találtam meg
2021. szept. 19. 17:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért nem olyan egyszerű már megnézni mert az instagram egyszerűen eltávolította azt a funkciót, hogy sorrendben dobálja fel, hogy kit mikor ki követett be
2021. szept. 19. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért is olyan fontos ez?
2021. szept. 19. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:
talán megnyugtatna a tudat ha nem egy ellenkező neművel létesít virtuális kapcsolatot
2021. szept. 19. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5. vagyok: Ha neked ehhez ez kell, akkor szerintem engedd el mert kölcsönösen egy nyűg vagytok egymásnak.
2021. szept. 20. 08:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves 5.

nem párkapcsolati tanács adást kértem. Segítséget, hogy melyik ez az app

Ez csak egyszerű bizalmatlanság a barátom felé mert már volt hasonlóra precedens és szeretnék megbizonyosodni arról, hogy ez újra nem fog előfordulni vagy legalábbis ahhez hasonló ami a múltban történt.

2021. szept. 20. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Kedves Kérdező: S ha bebizonyosodna, hogy ide-oda kedvelget más csajokat akkor kitennéd a szűrét, ha meg kiderül, hogy nem lájkolgat akkor maradhat? Kérlek inkább köszönd meg, hogy feltettem ezt a kérdést és tedd ki a srácot és keress egy olyat akiben megbízol.

Vagy lehetsz valaki szeretője ahol tutira tudod hogy érted van oda csak otthon van neki az asszony.

2021. szept. 20. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!