Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megnézni kiket követett be? Instagrammon
ügye most már nem olyan egyszerű megnézni, hogy kikett követett be vagy kik követték be a páromat, de ha jól tudom van egy app ami megmutatja.
Esetleg valaki nem tudja melyik az az app?
És igen párkapcsolati próblémák miatt érdekel, hogy van e valamiért aggódnom vagy nincs
Értékelhető kommenteket köszönöm előre is!
Kedves 5.
nem párkapcsolati tanács adást kértem. Segítséget, hogy melyik ez az app
Ez csak egyszerű bizalmatlanság a barátom felé mert már volt hasonlóra precedens és szeretnék megbizonyosodni arról, hogy ez újra nem fog előfordulni vagy legalábbis ahhez hasonló ami a múltban történt.
5. vagyok.
Kedves Kérdező: S ha bebizonyosodna, hogy ide-oda kedvelget más csajokat akkor kitennéd a szűrét, ha meg kiderül, hogy nem lájkolgat akkor maradhat? Kérlek inkább köszönd meg, hogy feltettem ezt a kérdést és tedd ki a srácot és keress egy olyat akiben megbízol.
Vagy lehetsz valaki szeretője ahol tutira tudod hogy érted van oda csak otthon van neki az asszony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!