Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetett ekkora szemét? Összetörte a szívem :@ 19l
Randizgattam egy nálam idősebb sráccal 29 éves,elég rideg természetű,sehova nem akart nagyon menni,mindenhova én cipeltem el ilyen kis otthon ülős nem is tudom hova tenni srác,de volt egy stílusa.
Egyébként nagyon helyes volt magas,izmos,jóképű...a randikon azért mindig jól viselkedett,szépen végig hallgatta mindig amit mondtam,figyelt rám,fizette a dolgokat.
De aztán egy szívességért lefeküdtem vele,vagyis manipulált szerintem (pénzről van szó)....egy nagyon jó fizető helyre berakott de csak 1 hónapra örömömben ezért lefeküdtem vele.
Erre ment haza melóból és találkoztam vele egy kocsmában,pont arra mentünk a barátnőimmel,oda megyek hozzá,szokásos rideg stílus,éreztem hogy valami nincs rendben,elkezdem puszilgatni és ezt mondtam neki "tudom hogy szükséged van rám" erre ő "de amúgy k--ra nincs ám rád szükségem".
Megfogta magát és ott hagyott,vissza sem nézett,letörölt mindenhonnan,letiltott én meg sírtam ott mint egy hülye :@
Mit tennétek vele? Nagyon felkúrt ez az egész dolog,soha nem jártam még így,teljesen kihasznált...folyamatosan sírok.
Nem kell privát.
Megérdemelted:D ahogy írja a 11-es.
Legalább jól megrakott?
".....Eleve bizalmatlan lehet az emberekkel, most adtál neki egy lökést, hogy még inkább az legyen...."
Inkább ő adott a kis kur.vának egy lökést. De azt jó mélyen és jó hosszan. Remélem csinált róla videót is és fe dobja a netre ahogy a kis ribi térdepel elötte a jó állásért. Képzelem mit csinálhatott a suliba a jobb jegyért. Pl egy középsuliba vagy egy egyetemen. Én mért nem ismerek ilyen könnyűvérű nőket. Pedig a vasúton mindig van felvétel akár mikor be tudnék oda rakni egy csajt. Viszonylag jól is fizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!