Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen szemét a (volt) barátnőm?
Pár napja szakítottunk, és megbeszéltük, hogy barátok maradunk.
Oké. kiöntöttük egymásnak a lelkünket, hogy mi a baj, stb stb,
Én elmondtam, hogy menynire szar nekem, hogy nincs életkedvem, hogy stb stb, történjen akármi én mindig itt leszek neki, örökké szeretni fogom stb.
És hogy annyira ő nekem az igazi, hogy nincs olyan lány akire úgy néznék, mint rá. Ez az igazság. Jelenleg ő az egyetlen akit elfogadnék, mitn Igazi..
leírtam neki (chatben, mint az eddigieket is), hogy én abba belehalok, ha neki hamarabb lesz valakije, mint nekem.
Nem az én hibám, hogy szakítottunk, nem is az övé, csupán a távolság miatt. Elköltöztek dunakesziről Veszprémbe. Tehát k*rvamessze.
Idézem a beszélgetést.
ő: Halii
Szerinted 9 év sok?🤔
én: akarok válaszolni?
korkülönbségben?
Ő: aha
én: attól függ
most igen
később nem . most szerintem túl sok. (17 éves a volt barátnőm)
ő: Ki gondolta volna 😂
én: akkor miért kérdezed?
hogy basztass?
az kösz nem kell
ő: Közvéleményt kutatok, ez amolyan hobbim
én: látom
de köszi nem kérem
ő: Na látod
Jobb ez így külön
én: a basztatást nem kérem
ebben az esetben tényleg jobb
ő: Látod látod
én: akkor ez neked mind öröm?
hogy a lelkembe taposol?
ilyet még nem láttam tőled 🙁
ő: Csak gondoltam megérdeklődöm mit szólsz
én: nem gondolod, hogy azok után amiket írtam ez fáj a legjobban?
ő: Nem gondoltam
De mostmár tudom
Nem kérdezem meg többet 😀
Látjátok? végig csak a röhögős szmiley-k. Az én érzéseimet telibesz*rja. Ugye jól látom? És öröm neki, hogy b*sztathat ezzel. Hogy a lelkembe taposhat.
Leírtam neki, hogy ha nem lesz valakim, aki elfeledteti velem ezt a borzasztó érzést, hogy Ő 8 volt bnőm) már nincs nekem, akkor ha hamarabb lesz neki valakije én belehalok.
Erre nem gondolta volna ,hogy ez fájdalmat okoz. Hogy tőlem kérdezi, hogy egy 26 éves srác jó-e neki. A jó k*rva anyját!
felvágni nem. ő nem az a típus. egyáltalán nem. Engem akar b*sztatni. Engem akar bosszantani ,hogy ő "többre viszi", meg jobb ember nálam.
Holott csak szakítottunk és "tegnap" még szerettük egymást.
6: az a baj, hogy függök tőle. Igen. Haverok mind azt mondják, hogy na és? sz*rd le, szedj föl egy diszkók*rvát és tedd túl magad rajta.
De nem megy. Szeretem őt, és nincs más lány akire úgy tudnék nézni, mint rá. A többiek csak ismerősök. És barátok. nem több...
7: soha nem tennék ilyet.
Először nekem is ilyen felfogásom volt mint neked.Első barátnő én rohantam utána stb.. stb... pont mint te.Fél évig koslattam utána mire újra összejöttünk és már megcsalt a kapcsolat közepén.xd Romokban hevertem és a bárban találtam csak a lelki békém.Nagyon sötét időszak volt.. 1 évem odaveszett ezért a r.banc miatt.. Ne járj úgy mint én.Ami elsőre nem megy másodjára se fog.Ezt jegyezd meg.Nincs második harmadik esély.. Sajnos ilyen kegyetlen az élet.
#6-os Igazat írt.Megkell tanulnod kötődés nélkül szeretned.Nekem ezt úgy mondják először hogy "Csak mutasd h szereted miközben nem szereted".. Ez nem így van tegyük hozzá. "Kötődés nélküli szerelem" ez a legmegfelelőbb mondat szerintem is.
Sok sikert tedd túl magad hamar az egészen.
Ne haragudj, de ha a többiek nem merik, majd én leírom: nagyon szánalmas ez a "ha hamarabb lesz pasid mint nekem nőm abba belehalok" duma.
Most neki folyton kérdezgetnie kéne téged, hogy na akadt e már valaki, hogy én is ismerkedhessek? Nyilván nem kell az orrod alá dörgölnie ha megismer valakit, de szerintem nem is ismer tőle 9 évvel idősebb pasit.
Ne írogass neki és akkor nem fog cseszegetni, de most ő is látja, hogy csak a földig alázod magad előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!