Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen szemét a (volt) barátnőm?
Pár napja szakítottunk, és megbeszéltük, hogy barátok maradunk.
Oké. kiöntöttük egymásnak a lelkünket, hogy mi a baj, stb stb,
Én elmondtam, hogy menynire szar nekem, hogy nincs életkedvem, hogy stb stb, történjen akármi én mindig itt leszek neki, örökké szeretni fogom stb.
És hogy annyira ő nekem az igazi, hogy nincs olyan lány akire úgy néznék, mint rá. Ez az igazság. Jelenleg ő az egyetlen akit elfogadnék, mitn Igazi..
leírtam neki (chatben, mint az eddigieket is), hogy én abba belehalok, ha neki hamarabb lesz valakije, mint nekem.
Nem az én hibám, hogy szakítottunk, nem is az övé, csupán a távolság miatt. Elköltöztek dunakesziről Veszprémbe. Tehát k*rvamessze.
Idézem a beszélgetést.
ő: Halii
Szerinted 9 év sok?🤔
én: akarok válaszolni?
korkülönbségben?
Ő: aha
én: attól függ
most igen
később nem . most szerintem túl sok. (17 éves a volt barátnőm)
ő: Ki gondolta volna 😂
én: akkor miért kérdezed?
hogy basztass?
az kösz nem kell
ő: Közvéleményt kutatok, ez amolyan hobbim
én: látom
de köszi nem kérem
ő: Na látod
Jobb ez így külön
én: a basztatást nem kérem
ebben az esetben tényleg jobb
ő: Látod látod
én: akkor ez neked mind öröm?
hogy a lelkembe taposol?
ilyet még nem láttam tőled 🙁
ő: Csak gondoltam megérdeklődöm mit szólsz
én: nem gondolod, hogy azok után amiket írtam ez fáj a legjobban?
ő: Nem gondoltam
De mostmár tudom
Nem kérdezem meg többet 😀
Látjátok? végig csak a röhögős szmiley-k. Az én érzéseimet telibesz*rja. Ugye jól látom? És öröm neki, hogy b*sztathat ezzel. Hogy a lelkembe taposhat.
10: nem szánalmas, fájdalmas. Nem érzed azt amit én érzek és nem éled át azt, amit én. Nem szánalmas!
Nem kell kérdezgetnie. "szabad" ismerkednie. miért ne lehetne? A direkt fájdalom okozást nem szeretem. amikor direkt az orrom alá dörgöli, hogy az a pasi, vagy az a pasi illene hozzá... kb így.
Nem írogatok neki. ő írt rám 2 nap szünet után.
De, megértem hogy fájdalmas. Nem is az a szánalmas hogy ezt érzed, hanem hogy a szakítás után ilyeneket mondasz neki.
Vagy most mit vársz ettől a kérdéstől? Kezdjük el sarazni az exedet, hogy jaj de bunkó szívtelen, amiért beléd akar szúrni a szakítás után? Ne írj neki. Írhattad volna az elején is, hogy "totál nem érdekel a kérdésed".
Öcsi, neked még sokat kell tanulnod.
Fiú lány barátság nem létezik, és az exek mindig veszélyesek.
Plusz poén: sose rakd ki a lelked senkinek sem, max Istennek imádságban, azt is magadban mondva.
Minden felesleges plusz információ felhasználható ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!