Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehetett ekkora szemét?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetett ekkora szemét? Összetörte a szívem :@ 19l

Figyelt kérdés

Randizgattam egy nálam idősebb sráccal 29 éves,elég rideg természetű,sehova nem akart nagyon menni,mindenhova én cipeltem el ilyen kis otthon ülős nem is tudom hova tenni srác,de volt egy stílusa.

Egyébként nagyon helyes volt magas,izmos,jóképű...a randikon azért mindig jól viselkedett,szépen végig hallgatta mindig amit mondtam,figyelt rám,fizette a dolgokat.

De aztán egy szívességért lefeküdtem vele,vagyis manipulált szerintem (pénzről van szó)....egy nagyon jó fizető helyre berakott de csak 1 hónapra örömömben ezért lefeküdtem vele.

Erre ment haza melóból és találkoztam vele egy kocsmában,pont arra mentünk a barátnőimmel,oda megyek hozzá,szokásos rideg stílus,éreztem hogy valami nincs rendben,elkezdem puszilgatni és ezt mondtam neki "tudom hogy szükséged van rám" erre ő "de amúgy k--ra nincs ám rád szükségem".

Megfogta magát és ott hagyott,vissza sem nézett,letörölt mindenhonnan,letiltott én meg sírtam ott mint egy hülye :@

Mit tennétek vele? Nagyon felkúrt ez az egész dolog,soha nem jártam még így,teljesen kihasznált...folyamatosan sírok.

Nem kell privát.

2021. szept. 13. 23:23
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Szerintem túl elhamarkodottan mentél bele ebbe emocionálisan.

Ő megdugott,te hagytad neki. Ő befejezettnek tekinti, lépj te is tovább. Tudom, hogy elég ridegen hangzik,de az élet ilyen. Amilyen minőséget nyújtasz, olyat is kapsz vissza.. ha lefeküdtél vele egy állásért, nemtudom miért vártad el,hogy a viszony hosszútávú legyen

2021. szept. 13. 23:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

“De aztán egy szívességért lefeküdtem vele,vagyis manipulált szerintem (pénzről van szó)....egy nagyon jó fizető helyre berakott de csak 1 hónapra örömömben ezért lefeküdtem vele.“

Leírtad, hogy miért viselkedett veled így. Amíg csak önmagát adta, nem kellett neked, de fizettetted vele a vacsoráidat. Amikor jól fizető állást intézett neked, egyből szétraktad a lábad.

Szerinted jogosan gondolta, hogy egy számító kis ..... vagy?

2021. szept. 13. 23:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Darabokra törted a szívem...
2021. szept. 13. 23:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azt gondolta, hogy nem önmagáért szereted, hanem mert jó állást szerzett neked. Eleve bizalmatlan lehet az emberekkel, most adtál neki egy lökést, hogy még inkább az legyen.
2021. szept. 14. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha ezen a pályán gondolkodunk, te is ugyanolyan "szemét" vagy.. Most fogalmaztad meg, hogy csak azért feküdtél le vele, mert pénzforrást ajánlott számodra, egyébként nem kellett volna neked párkapcsolati értelemben. Szóval szerintem amit csinált, az a te tetted erkölcsi szintjével megegyező. Egyébként meg az élet megy tovább,majd túllépsz ezen.
2021. szept. 14. 00:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hmm milyen szép pár és kocsmába járnak... Hmm
2021. szept. 14. 02:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert lefeküdtél vele nehogy már ő legyen a hibás 😂
2021. szept. 14. 05:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Te megkaptad a testedért a jól fizető állást, ő az említett állásba beajánlásért megkapta testedet.

Az üzlet létrejött, senki nem tartozik a másiknak semmivel.

Egy szóval sem említed, hogy vannak érzéseid is iránta, ám azt kiemelted, hogy ő fizetett randikon a fogyasztásodért.

.

Lépj túl, vedd figyelembe, hogy az ő szemében olyan vagy, aki megelégszik egy rövid idejű, jól fizető állásba ajánlásáért önként lefekvésed.

Tudta előtte, hogy neked vannak érzelmeid is iránta?

2021. szept. 14. 05:31
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Aki kurvának áll, ne sírjon ha b...k. Ennyi.
2021. szept. 14. 06:21
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Kellenek nektek a magas, izmos, jóképű pasik 🤷🏼‍♂️ sajátom magatokat szopatjátok csak vele. Meg is érdemlitek.
2021. szept. 14. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!