Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ebben az esetben miért én vagyok a szemét?
"hát azt csak ügy mondta, mert udvarolni kellett" UTÁN kivágtam volna a srácot! Még te legyél hálás neki???
Inkább egyedül, mint egy ilyen partnerrel, vedd elő az önérzetedet! Várd ki az igazit, aki szeretni is tud, nem ilyennel, akinek csak arra kellesz, hogy "nekem is van csajom"!
Ne alázkodj meg, többet érdemelsz (remélem)...
Mehetek hányni?
Fuh B+... azért ehhez már ritka nagy parasztnak kell lenni és nem a földművel fajtából.
Dehogy, már miért lennél te a szemét? Mondjuk szerintem ezt te sem vetted komolyan számításba. :)
26F
Te örüljél,hogy jár veled?Na ne! Kész vicc.
Ja hát a fiúk nagyrésze a külsöt nézi.Nehéz olyat találni,akinek azért jösz be amilyen vagy.Nem is kell pláza cicának lenned.
Nem vagyunk egyformák,ez bennünk a különleges.
Nem is volt igaza!
A szépség az relativ.Mindenkinek más tetszik.
Niincs is ezen mit erőltetni.
Meg azért mondta,mert udvarolni kellett?
Kimutatta a foga fehérjét,hogy milyen!Kislány!
Bármikor találsz jobbat.
Ezerszer!
Tehát nem,nem te vagy a szemét.
Nincs is értelme tovább foglalkoznod vele.Meg sem érdemelt téged,mert nem értékelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!