Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan éljem túl a szakítást?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl a szakítást?

Figyelt kérdés
Augusztus 26.kán volt 2 éve hogy együtt vagyunk. Ő folyton fájdalmat okozott nekem,rengetegszer aludtam el sírva miatta. Csak gondolt egyet és nem írt írhattam regényeket,akkor sem. Eldobott nőkért,pontosabban egy nap 5-6 szót írt furcsán viselkedett ha volt valakije. Én én ennek ellenére is ragaszkodtam hozzá,kevés nő bírná vele eddig. Én sose csaltam meg mindig hűséges voltam. Találkozni nem akar egy jóideje velem mindennap átteszi másik napra. Ma kellett volna hogy találkozzunk erre tegnap óta már nem ír vissza nekem elsem olvassa. Ma is annyit írt talizunk majd holnap erre fent van de nem válaszol nekem nagyon sokszor írtam már.😞 Tudom hogy nem nőies amit csinálok szinte megaláz engem de az iskolába is csak ő jár a fejembe , nem tudok figyelni, rossz így egyedül hogy nincs mellettem senki,nem mondhatom el a problémáim senkinek. Folyton sírok. Mit tegyek?😞😞
2021. szept. 13. 18:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó

Ugyanigy vagyok én is☹️ csak nekem nincsenek barátaim akik támogatnának☹️ a szüleimnek meg mégsem mondhatom el☹️ eleve az első perctől kezdve hogy tudják tiltottak tőle..csak még akkor nem viselkedett így velem ezért vesztem én össze a saját szüleimmel is miatta🙂 egy senki miatt aki folyton azt hazudja hogy nincs pénze jönni hozzám🙂 a haveroknak meg menozik hogy ilyen cls merci meg olyan 30ezres parfüm..meg kínai ruhát nem vesz fel csak a márkás kell mégis ha hozzám kell jönni olyan szegény mint a templom egere...és hűségesen vártam rá igyis kevés nő hagyná magát így....és most tali előtt szó nélkül lelépett és 2napja vissza sem ír..egy annyit nem ír hogy hagyjál nem kellesz..semmit nem ir

2021. szept. 14. 08:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem tudod kivel megbeszélni, ez így mégrosszabb. Én a helyedben írnék egy utolsót neki, aztán tiltanám. Hidd el, jobb lesz neked így, pár nap múlva érezni fogod, hogy megszabadultál egy tehertől. Mert a várakozás felemészt. Tegyél pontot a végére.

Egyébként az én szüleim is elmondták nem egyszer, hogy borzasztó ez a kapcsolat, akkor persze nem hittem nekik. De amíg a rózsaszín köd ott van, addig úgyis vak az ember.

Légy erős, és írj nyugodtan. Biztosan tudok segíteni, mert átéltem mindazt amit te.

10-es voltam.

2021. szept. 14. 08:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Most meg irkalja hogy ne haragudjak bolond volt 😆😆 meg szerelmem talizunk megyek hozzád holnap 😆😆😆 elveszlek feleségül😆😆 meg ő azt álmodta hogy én megcsaltam őt és nagyon rossz volt neki😆😆😆
2021. szept. 14. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!