Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl a szakítást?
Utolsó válaszadó
Ugyanigy vagyok én is☹️ csak nekem nincsenek barátaim akik támogatnának☹️ a szüleimnek meg mégsem mondhatom el☹️ eleve az első perctől kezdve hogy tudják tiltottak tőle..csak még akkor nem viselkedett így velem ezért vesztem én össze a saját szüleimmel is miatta🙂 egy senki miatt aki folyton azt hazudja hogy nincs pénze jönni hozzám🙂 a haveroknak meg menozik hogy ilyen cls merci meg olyan 30ezres parfüm..meg kínai ruhát nem vesz fel csak a márkás kell mégis ha hozzám kell jönni olyan szegény mint a templom egere...és hűségesen vártam rá igyis kevés nő hagyná magát így....és most tali előtt szó nélkül lelépett és 2napja vissza sem ír..egy annyit nem ír hogy hagyjál nem kellesz..semmit nem ir
Sajnálom, hogy nem tudod kivel megbeszélni, ez így mégrosszabb. Én a helyedben írnék egy utolsót neki, aztán tiltanám. Hidd el, jobb lesz neked így, pár nap múlva érezni fogod, hogy megszabadultál egy tehertől. Mert a várakozás felemészt. Tegyél pontot a végére.
Egyébként az én szüleim is elmondták nem egyszer, hogy borzasztó ez a kapcsolat, akkor persze nem hittem nekik. De amíg a rózsaszín köd ott van, addig úgyis vak az ember.
Légy erős, és írj nyugodtan. Biztosan tudok segíteni, mert átéltem mindazt amit te.
10-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!