Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl a szakítást?
Hátha azt akarod hogy valaki folytonosan megalázzon,beléd törölje a lábát,akkor veled van a probléma.
Én is jártam már így,de te is tudod hogy nem éri meg. Iskolás vagy akkor találsz mást amikor akarsz,nem muszáj egy ilyen köcsögnél leragadni,főleg nő vagy legyen már becsületed...férfiként írom ezt.
Volt olyan nő akivel 5 ször szakítottam és jöttem össze...a világ legnagyobb f..ága van volt a többi nővel nem foglalkozni akik közben jöttek volna,FIATAL VAGY olyan hamar elmegy ez az idő hogy bánni fogod azt is hogy megszülettél ha így állsz ehhez a sráchoz.
Persze hogy szenvedted mert ettől hízik a f..za már bocsánat,de ki a hibás?
Egy csomó másik sráccal lehetnél már erre meg b..od el az értékes időt.
Tudom klisé de hidd el erre rá fogsz jönni elég hamar,hogy nagyon rövid az élet 1 emberre pazarolni.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Másfél évig szenvedtem, lelkileg tönkre mentem. Azt hittem soha többé nem lesz senkim.
Játszott velem, hullámvasút volt az egész, hol leígérte a csillagokat, hol 1 napig nem válaszolt az üzeneteimre.
Aztán döntöttem, volt lelki segítségem. Barátnőim támogattak.
Tiltottam, töröltem mindenhonnan. Nehéz volt nagyon az elején. Hiányzott, ugyanakkor tudtam, hogy ez nem volt kapcsolat. 2 hónapig szenvedtem, nem tudtam tanulni, nem ettem, de valahogy mégis azt éreztem, hogy egy nagy kő esett le a szívemről. Talán attól szenvedtem, hogy hagytam magam hitegetni, és rosszul esett, hogy nem vagyok szerethető ember, amikor én mindent megadtam neki.
Ennek már több mint 1 éve.
Most van egy kapcsolatom, 1 hónapja. Lehozza nekem a fiú a csillagokat is, nem hittem, hogy létezik ilyen. Boldog vagyok, és nem szeretném újra átélni azt, ami akkor volt.
Tanultam belőle, többet nem hagynám magam lábtörlőnek használni. Akkor inkább egyedül. Abban az 1 évben, amíg szingli voltam, átértékeltem magamat, volt időm a barátaimra, sokat edzettem, olvastam.
Szóval van élet, ne hagyd elvesztegetni az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!