Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan éljem túl a szakítást?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl a szakítást?

Figyelt kérdés
Augusztus 26.kán volt 2 éve hogy együtt vagyunk. Ő folyton fájdalmat okozott nekem,rengetegszer aludtam el sírva miatta. Csak gondolt egyet és nem írt írhattam regényeket,akkor sem. Eldobott nőkért,pontosabban egy nap 5-6 szót írt furcsán viselkedett ha volt valakije. Én én ennek ellenére is ragaszkodtam hozzá,kevés nő bírná vele eddig. Én sose csaltam meg mindig hűséges voltam. Találkozni nem akar egy jóideje velem mindennap átteszi másik napra. Ma kellett volna hogy találkozzunk erre tegnap óta már nem ír vissza nekem elsem olvassa. Ma is annyit írt talizunk majd holnap erre fent van de nem válaszol nekem nagyon sokszor írtam már.😞 Tudom hogy nem nőies amit csinálok szinte megaláz engem de az iskolába is csak ő jár a fejembe , nem tudok figyelni, rossz így egyedül hogy nincs mellettem senki,nem mondhatom el a problémáim senkinek. Folyton sírok. Mit tegyek?😞😞
2021. szept. 13. 18:19
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Te se írj neki, az állandó ragaszkodásod miatt és amiatt, hogy folyton keresed ő tudja, hogy rád mindig számíthat hogyha baj van. De igazából ismerkedj másokkal, egy darabig még ő fog járni a fejedben és ez természetes. Az idő segít, próbálj meg más fiúkkal beszélni, ismerkedni, bulizni.
2021. szept. 13. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hátha azt akarod hogy valaki folytonosan megalázzon,beléd törölje a lábát,akkor veled van a probléma.

Én is jártam már így,de te is tudod hogy nem éri meg. Iskolás vagy akkor találsz mást amikor akarsz,nem muszáj egy ilyen köcsögnél leragadni,főleg nő vagy legyen már becsületed...férfiként írom ezt.

2021. szept. 13. 18:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen most kezdtem az érettségit járok egy hozzánk közel lévő gimibe..de Facebookon mindenki jelölget meg írkal csak ignoraltam mindenkit miatta viszont elobe meg rám se néz senki ☹️ pedig nem vagyok csúnya még kövér se pont a legjobb alakom van☹️ és lehet már nem is szeretem ezt a srácot de valami köt hozzá ő miatta nem volt senkim még soha mert rá vártam és indok nélkül eltűnt ☹️☹️☹️ nem tilt le kértem már és nem tilt direkt így szenvedtet én meg feloldom úgyis tudom magamról☹️☹️
2021. szept. 13. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan nő akivel 5 ször szakítottam és jöttem össze...a világ legnagyobb f..ága van volt a többi nővel nem foglalkozni akik közben jöttek volna,FIATAL VAGY olyan hamar elmegy ez az idő hogy bánni fogod azt is hogy megszülettél ha így állsz ehhez a sráchoz.

Persze hogy szenvedted mert ettől hízik a f..za már bocsánat,de ki a hibás?

Egy csomó másik sráccal lehetnél már erre meg b..od el az értékes időt.

Tudom klisé de hidd el erre rá fogsz jönni elég hamar,hogy nagyon rövid az élet 1 emberre pazarolni.

2021. szept. 13. 19:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen csak olyan rossz hogy nem megmondja hogy hagyjam őt nem akar semmit hanem csak összetör tegnap reggel még írta hogy vissza alszik mert korán volt és hogy szeret erre utána már mintha kicserélték volna el sem olvassa amit írok nagyon rossz más mivel jobb mint én annyira mondta mindig hogy a legszebb vagyok még így úgy hercegnőm így szeretlek úgy szeretlek és indok nélkül már nem szól hozzám
2021. szept. 13. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Adj időt magadnak feldolgozni,de mindenképp szakítani kell vele,nem vagy senkinek a játszó pajtása.
2021. szept. 13. 19:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát nyilván ő is azért nem szól már hozzám mert tudja hogy nem fogja folytatni velem..rég taliztunk már tudja ő hogy a mai nap volt az utolsó esély ha nem jön vége és inkább nem szól hozzám tudja ő hogy vége viszont én hiába írtam nem érdekli már nem is írok mindegy mit írok leszarja bele sem lép a beszélgetésbe hát nem baj...🙂
2021. szept. 13. 19:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak rossz mert nem általános iskolába hogy aludjak órán..🙂 kemény érettségire felkészülés és figyelni kell nehéz koncentrálni főleg hogy nincsen barátaim egyedül vagyok 😞
2021. szept. 13. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Tiltás és lapát. Ne legyél hülye, ne tedd tönkre magad egy ilyen fa$z miatt. Élj, keress barátokat, foglald el magad.
2021. szept. 13. 19:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Másfél évig szenvedtem, lelkileg tönkre mentem. Azt hittem soha többé nem lesz senkim.

Játszott velem, hullámvasút volt az egész, hol leígérte a csillagokat, hol 1 napig nem válaszolt az üzeneteimre.

Aztán döntöttem, volt lelki segítségem. Barátnőim támogattak.

Tiltottam, töröltem mindenhonnan. Nehéz volt nagyon az elején. Hiányzott, ugyanakkor tudtam, hogy ez nem volt kapcsolat. 2 hónapig szenvedtem, nem tudtam tanulni, nem ettem, de valahogy mégis azt éreztem, hogy egy nagy kő esett le a szívemről. Talán attól szenvedtem, hogy hagytam magam hitegetni, és rosszul esett, hogy nem vagyok szerethető ember, amikor én mindent megadtam neki.

Ennek már több mint 1 éve.

Most van egy kapcsolatom, 1 hónapja. Lehozza nekem a fiú a csillagokat is, nem hittem, hogy létezik ilyen. Boldog vagyok, és nem szeretném újra átélni azt, ami akkor volt.

Tanultam belőle, többet nem hagynám magam lábtörlőnek használni. Akkor inkább egyedül. Abban az 1 évben, amíg szingli voltam, átértékeltem magamat, volt időm a barátaimra, sokat edzettem, olvastam.

Szóval van élet, ne hagyd elvesztegetni az idődet.

2021. szept. 13. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!