Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha a párodnál meglátnád a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnál meglátnád a falán az ismerősei tablója mellett az exéjét is mit tennél?

Figyelt kérdés
Tegyük fel látnád a falán, hogy minden ismerőse tabló képe (ballagási) fel van téve és meglátod az exéjét is a párod tablója mellett. (kérésre leszedné) + találnál egy ajándékot amit az exétől kapott (kérésre azt is kidobja) haragudnál rá?
2021. aug. 25. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Mert annyira hozzá van szokva, hogy ott vannak ezek a tárgyak, hogy kb már észre se veszi? Ne már, miért kell minden apró lóf@szért bszogatni a másikat?
2021. aug. 25. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak elgondolkoztam, hogy én reagáltam-e túl.
2021. aug. 25. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes vagyok:DDD Csak a végét küldtem el. előző válaszoló vagyok

Én is hasonló dologba voltam kb 5 évvel ezelőtt azóta én ilyeneken nem agyalok. Én is kiakadtam mindenen, hogy miért találkozik ezzel azzal amazzal stb. De utána megprobáltam normálisan gondolni mindent majdnem erre ment rá az egész.

De a végén egyszerűen csak elgondokoztam, hogy én reagáltam-e túl. És igen én voltam sok mindent máshogy kellett volna.

2021. aug. 25. 21:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez a tablós dolog ez ennyire nem lényeges dolog?
2021. aug. 25. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#4 Nem lényeges egyáltalán, főleg, hogy kérdésre szó nélkül levette.

(Nekem is van, még az exemtől egy plüss macim fent a polcon,..ha nem látom ezt a kérdést eszembe sem jutott volna, hogy nekem még ilyenem is van...es ideje lerakni).

2021. aug. 25. 21:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben. De neki az ágyán volt a maci. Az ő elmondása alapján nem aludt vele. (szerintem igen csak nem emlékszik) De akkor is ez így kicsit fura nekem
2021. aug. 25. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

30 éves létemre nem tudom hogy keveredtem ebbe a kategóriába, de elmondok most valamit. Éppen egy exem pizsamájában írok, akiről nem is hallottam 4 éve, nálam maradt, ezek szerint nem kérte vissza (vagy csak nem törődtem vele, már arra se emlékszem). A kisfiam alszik a hatalmas plüss malacával, amit ugyancsak ettől az extől kaptam, talán szülinapra. Kit érdekel honnan vannak? Senkit. A pizsi jó meleg, a kisfiam imádja a malacát. :)

Majd ha kicsit idősödsz rá fogsz jönni, hogy mennyire jelentéktelen dolgok ezek.

2021. aug. 25. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Megkérted, hogy kidobja?

Ha meggondolatlanul kidobta, akkor meg fogja bánni, és te leszel majd a hibás.

Vagy most kidobta, hogy megnyugodjál, aztán majd kiveszi a kukából.

Miért kell ilyenekért szólni? És mi az, hogy erre kérted? Én abban a minutomban megmondtam volna neked, hogy merre van az ajtó.

Az én dolgom, hogy az exeimtől mit őrzök meg és mit nem.

Ha már most így megmondod mit csináljon, előbb-utóbb ebből probléma lesz.

2021. aug. 26. 08:41
 9/10 anonim ***** válasza:
De egyszerűen annyi minden volt pl volt neki egy közös pulcsija az exével amit kidobott piros volt. És erre velem is vesz egy közöset ami piros ő azt mondta neki eszébe se jutott csak megtetszett neki amiatt vett velem olyat
2021. aug. 30. 15:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolót nem egészen értem. De az ő helyébe ti idegeskednétek?
2021. aug. 30. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!