Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él sok 16-18 éves párkapcsolatban? még nem túl éretlenek hozzá?
#9 vagyok. Szóval, ha nem vagyok egy akkora szerencsétlen balf*sz, mint te, és már 16 évesen elvesztem a szűzességem, akkor én menjek kapálni, de az olyan életképtelen barmoknak, mint te, nem kell, mert meg tudják venni a boltban. Tetszik a logikád. Szerintem pont te vagy az, akinek a génjeit nem kell tovább örökíteni, így te mehetnél kapálni.
Egyébként, ha már ott tartunk, hogy régen mit csináltak 16 évesen, akkor mondanám, hogy régen ebben a korban már a házasodás volt a fő kérdés. Sőt, ha már a teljesen felesleges példálózásnál tartunk, volt, aki ebben a korban már egy ország vezetője volt.
Miért lenne baj?
A mai öregek már 17 évesen gyereket szültek,igen tudom hogy ma nem elfogadott annyira de attol.meg nem ertem hol a problema
Ez embertől függ. Gyerekre nem mindenki érett az igaz. De kapcsolatra...
Ha az egyik fél gyerekes a másik nem az már eleve rossz de attól még mások nem ilyenek :)
6/35 A kérdező kommentje:
"én 18 éves vagyok és egész nap gépezek. tökéletesen megvagyok barátnő nélkül is. sőt, barátok nélkül is."
Simán el tudom képzelni, hogy a kérdező egy 40 éves troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!