Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért él sok 16-18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él sok 16-18 éves párkapcsolatban? még nem túl éretlenek hozzá?

Figyelt kérdés

#sdrhsdth
2021. aug. 5. 18:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok. Szóval, ha nem vagyok egy akkora szerencsétlen balf*sz, mint te, és már 16 évesen elvesztem a szűzességem, akkor én menjek kapálni, de az olyan életképtelen barmoknak, mint te, nem kell, mert meg tudják venni a boltban. Tetszik a logikád. Szerintem pont te vagy az, akinek a génjeit nem kell tovább örökíteni, így te mehetnél kapálni.

Egyébként, ha már ott tartunk, hogy régen mit csináltak 16 évesen, akkor mondanám, hogy régen ebben a korban már a házasodás volt a fő kérdés. Sőt, ha már a teljesen felesleges példálózásnál tartunk, volt, aki ebben a korban már egy ország vezetője volt.

2021. aug. 6. 11:25
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is egy otthon ülő kocka vagyok 18 évesen. Nem volt és valszeg nem lesz barátnőm az elkövetkező 10 évben, vagy talán soha, de azért ennyire én se vagyok toxikus. Látszik, hogy te csak féltékeny vagy azokra, akik képesek élni az életüket veled ellentétben.
2021. aug. 6. 17:38
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne baj?

A mai öregek már 17 évesen gyereket szültek,igen tudom hogy ma nem elfogadott annyira de attol.meg nem ertem hol a problema

2021. aug. 7. 14:22
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez embertől függ. Gyerekre nem mindenki érett az igaz. De kapcsolatra...

Ha az egyik fél gyerekes a másik nem az már eleve rossz de attól még mások nem ilyenek :)

2021. aug. 7. 14:24
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy neked nincs életed a gépen kívül és éretlen vagy attól más még nem az. 19 éves vagyok, képes két hónapja jegyzett el a párom, 5 éve vagyunk együtt. Dolgozunk, el tudjuk vinni a háztartást, szeretni és támogatni tudjuk egymást. Nem mindenki olyan későn érő mint te, vannak olyanok akik már 16 évesen eljutnak oda, hogy képesek legyenek egy normális kapcsolatot fenttartani és építeni.
2021. aug. 9. 00:21
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

6/35 A kérdező kommentje:

"én 18 éves vagyok és egész nap gépezek. tökéletesen megvagyok barátnő nélkül is. sőt, barátok nélkül is."

Simán el tudom képzelni, hogy a kérdező egy 40 éves troll.

2021. aug. 12. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!