Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok,F, és nem rég szakitotam a volt párommal, hogyan lépjek túl rajta, vagy jöljek vele ujra össze?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy hazudtam maganak végig arrol hogy boldog voltam vele, ez volt az első kapcsolatom. 5 hónapig tarott. Az elejétől fent maradt azokon a randi oldalokon ahol megismerkedtünk. Őszintén nagyon belé szerettem. Ő mindig azt mondta hogy szeret és imád. Stb. S azért szakitotam vele mert a munkahelyén egy kollégájával mindig flörtölt. S elmondta nekem hogy szünetben egymás mellé feküdtek ahol simogata és fel ált a farka, a kollégája meg probalta csokolni de ő vissza huzodot mert hogy itt vagyok neki, de utána adott neki egy puszit mert sajnálta. Azt mondta nekem hogy nem tudja mit csináljon és kit válaszon. Döntésképtelen. Az 5 hónap allat öszzesen egy párszor volt itt és ott, máskor csak a szobánan feküdtünk tvztunk. Nem sorakoztunk stb. Azt is hozzá tenném hogy az exeivel tartotta a kapcsolatot s küldözgetet képeket is. Nem tudom. Nagyon bele szeretem de ez biztos nem jo dolog. Mivel ez volt az első nekem, legyszives adjatok tanácsot vagy hogy mit gondoltok. Köszönöm.2020. dec. 7. 14:43
1/4 anonim válasza:
Figyelj, ha tényleg nagyon szerelmes vagy, akkor ott szerintem nem lehet tanácsot adni kívülről. Ez mindig annyira egyedi.
Neked kell dönteni, hogy mit akarsz. Ha nem öröm neked a dolog, akkor kérdés, hogy kell e ez neked.
Amúgy az is fontos, hogy ő hogy reagált a problémáidra, meg arra, hogy szakítottál vele. Mi jön le ebből neked, oda figyel rád, fontos ez neki, stb.
2/4 anonim válasza:
Összefekvés munkahelyi szünetben? Ne röhögtess.
3/4 A kérdező kommentje:
Az elozo válaszolonak: ezt komolyan mondom, saját szavaival mondta.
2020. dec. 7. 20:26
4/4 anonim válasza:
Én a leírtak alapján inkább elengedném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!