Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha osszeveszunk a barátnőmmel rögtön máshoz megy? 20 vsgyok a barátnőm 18 éves ha összeveszünk valamin, vagy rosszat teszek letilt és rögtön másokkal írogat, beszél talalkozik. Tisztel ő engem valamennyire is? Szeret egyáltalan?
Lany vagyok es hidd el nekem ,hogy o nem szeret...jobbat erdemelsz nala
Ha szeretsz valakit akkor 1 vita utan nem szaladsz mashoz ,nincs is kedved mashoz. Kihasznal teged ,szakits vele.
Én is lány vagyok. Voltam majdnem hasonló helyzetben vice versa. Szerintem a csaj irányításmániás, lehet nárcisztikus. Lehet ez így durván hangzik, de ahogy elnézem attól érzi jól magát, hogy feletted áll, és ahogy a többiek is mondták irányíthat.
Kerüld el messziről, ha lehet, én őszintén szólva nem adnék neki egy esélyt sem többet, mert ha azt teszed, amit írtak fentebb, hogy nem írsz neki vissza, stb. leszarod, az egy picit fájna neki (az ego-jának) , és megint elkezdene törődni veled egy kicsit, de mihelyt nyeregben érezné magát, kezdené megint elölről. Az emberek nem változnak. Ezt felejtsd el, hogy az ördögből kisangyal lesz. Aki beléd tapos 1X, és örömmel végig nézi a szenvedésed, újra és újra megtetszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!