Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiúk, milyen testi dolgokat vártok egy kapcsolatban mindenképp a barátnőtöktől? (aki 15 éves)
19 vagyok, szóval még az egy évvel ezelőtti énemet szabadjára engedném
Igazából hasonló, mint most, csak persze most egy 15 éves kicsit fiatal lenne, de ettől most tekintsünk el
Nos, kézfogás, ölelés, ha már halad akkor csók az elején, a szexel tudnék várni, nagyjából 1 évet, többet nem hinném. Azon belül nekem oly mind1, a lényeg, hogy ő érezze magát komfortban és ő legyen az aki szeretné, mert mi srácok, de ezt jól tudjátok, bármikor készen állunk
19/F
Ahogy olvastam a neten,13-15 évesen ezek szerint már simán qrtok...Én középkorú vagyok(41 éves),de olyan 22 éves korom körül dugtam először...
A legtöbb nő amúgy el sem megy simán,csak csikló izgatással tud.Ennek lehet a korai sex is az egyik kiváltó oka...
Sok nő el sem meri mondani a párjának h. igazából nem is élvezi a sexet,max csak az orálisat,ha a csiklójával játszadoznak...A legtöbbjük csak imitálja az orgazmust.És ez a dolog sokszor a fiatalkori rossz sexuális élmények miatt alakul ki.Mármint a szégyen,a bűntudat miatt.És ugye ez miatt sincs hüvelyi orgazmusa a csajoknak többek között később sem,felnőtt korukban.A legtöbb válaszoló egy álszent,mert a legtöbb csaj 15 éves korában már rég túl van a dolgon sajnos... Most is csak megy az álszenteskedés...
3 as vagyok.
Csak egy szót szeretnék mondani neked utolsó (a 41 éves, fElNőTt, tApasZtAlt, mIndEnT jObbAn tUDó fejednek):
Csakígytovább! xD
9-es én voltam.A kérdésben a "testi dolgokkal vártok e?" Aztán a sok tinifiúcska meg írja a pettingelést hogy azért az kell,meg az orál is...De úgysem esik le a sok nyommernek a dolog...Erre írtam hogy az nem is sex a válaszolók szerint...Szerintem meg ugyanolyan dolog mint mikor rendesen csinálja az ember...
A sok álszent kiskancsó nevetséges válaszokat ad erről a témáról is.Ez olyan,mint amikor azt mondják h. ne edd meg a banánt.Erre megeszed a felét...IDIÓTÁK!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!