Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él sok 16-18 éves párkapcsolatban? még nem túl éretlenek hozzá?
Figyelt kérdés
#sdrhsdth
2021. aug. 5. 18:51
11/36 A kérdező kommentje:
Régen tudod mit csináltak a 16 évesek? Kapáltak. Nem b@sztak.
2021. aug. 5. 20:03
12/36 anonim válasza:
Kérdező, mondok rosszabbat, vannak akik már 13 évesen szexuális életet élnek, ahhoz képes a 16 év semmi.
Amúgy akkor is volt mindenféle ember, ne gondold, hogy mindenki csak kapálta a füvet.
13/36 anonim válasza:
Régen 16 évesen szültek már, csak mondom :D Én is 16 évesen csöppentem bele a szexuális élet örömeibe, de nem lett semmi bajom :D Valaki még mindig egy lyukban él és utoljára 20 éve látott fiatalokat szórakozni :D
14/36 A kérdező kommentje:
"ne gondold, hogy mindenki csak kapálta a füvet."
Persze hogy nem mindenki, volt aki hajnalban kelt hogy a jószágokat megetesse a farmon
2021. aug. 5. 20:09
15/36 A kérdező kommentje:
#13 szánalmas vagy
2021. aug. 5. 20:10
16/36 anonim válasza:
Hát de ha igazam van... A nagyanyáink ilyenkor már házasodtak, szültek meg ilyenek. És mivel a gyerekhez akkor is kellett szex, így nemi életet is éltek :D De lehet akkoriban még a gólya hozta a kölyköket :D
17/36 anonim válasza:
Kérdező, akkor te miért gépezel, miért nem kapalsz?
18/36 A kérdező kommentje:
#16 na és a hitler jugenddel mi van? Azok a fiatalok nemhiszem hogy annyira aktív nemi életet éltek
2021. aug. 5. 20:19
19/36 A kérdező kommentje:
"miért nem kapalsz"
Minek? Bemegyek a boltba és megveszem ami kell. Régen nem volt ilyen egyszerű
2021. aug. 5. 20:20
20/36 anonim válasza:
Én megzavarodtam biztos, de a Hitlerjugend egy a második világháború előtt-közben működött ifjúsági szervezet volt. Szegények, valószínűleg zsidó lányokat erőszakoltak, hiszen ők úgysem emberek ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!